27 augustus: Informatiemiddag Implementatie Traineeship

27 augustus: Informatiemiddag Implementatie Traineeship

17 augustus 2021

informatiemiddag implementatie traineeship

Ambieer jij een carrière als consultant? Heb je onze vacature gezien voor het Implementatie Traineeship, maar heb je nog vragen? Meld je dan nu aan voor de digitale informatiemiddag op vrijdag 27 augustus om 16:30u. Je hebt de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met ITDS. En wij natuurijk met jou. We hebben nog een aantal plekken vrij, dus meld je nu nog aan!

INFORMATIEMIDDAG

Hoe zit het Implementatie Traineeship bij ITDS in elkaar? Wat houdt het eigenlijk in om Implementatie Consultant te zijn? En wat zijn de carrière perspectieven? Dat vertellen we je allemaal op 27 augustus. In een uurtje nemen we je mee in de uitdagende wereld van een Implementatie Consultant!

HET PROGRAMMA

  • 16:30 Korte introductie door toekomstig manager Gerald
  • 16:35  Een persoonlijk gesprek, waarin wij vertellen over ITDS, het traineeship én meer willen weten over jouw ambities.
  • 17:00 Speeddaten, waarin je kennis maakt met verschillende collega’s en antwoorden krijgt op alle vragen die je (nog) hebt.
  • 17:30 Einde programma en weekend!

BEN JIJ ERBIJ?

Ben jij er klaar voor, om te excelleren? Dan maken we graag kennis met jou! Met vragen over de informatiemiddag kun je altijd even contact opnemen met Margo via 06-29 22 34 06. Als je meer wilt weten over het Implementatie Traineeship, klik dan hier.

Meld je nu aan door jouw cv te mailen naar traineeship@itds.nl. Na jouw aanmelding ontvang je een uitnodiging met verdere informatie en de link naar het event! 

AANMELDEN

Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Implementatie

Lees meer

De continue druk op financiële dienstverleners om sneller, beter en kosten efficiënt te presteren stellen strenge eisen aan de IT ondersteuning.

Lees verder

Competence Center Axon

Lees meer

In de huidige verzekeringswereld is een snelle, transparante en kwalitatieve online dienstverlening van doorslaggevend belang. Keylane biedt een SaaS oplossing voor schadeverzekeraars en is inmiddels een begrip in de markt. ITDS heeft het grootste Axon competence center van Nederland.

Lees verder
web-monitoring-ok