International Innovators

International Innovators

21 oktober 2016

Er wordt in geen enkele branche zoveel geïnvesteerd in startups als in de verzekeringsbranche. Het gedrag van de consument verandert en deze internationale initiatieven spelen hier met lef op in. Door gebruik te maken van technologische ontwikkelingen worden traditionele verzekeringsproducten op een moderne manier in de markt gebracht.

Lees hieronder welke inspirerende initiatieven we selecteerden vanwege hun unieke benadering. Dit artikel is een publicatie uit de Global Edition van het SoMe magazine, welke u hier kunt downloaden.

 

SoMe, the Global Edition

Dit jaar publiceerde ITDS in de Global Edition van het SoMe magazine de resultaten van het eerste wereldwijde onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars. Dit onafhankelijke onderzoek rangschikt de top 20 wereldwijde verzekeraars in de Social Media Insurance Monitor, gebaseerd op metingen, interviews en desk research. In het SoMe magazine staan, naast deze ranking, interviews met leidende figuren uit de financiële branche.

 


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

De Social Media Insurance Monitor

Lees meer

Sinds 2011 voert ITDS jaarlijks de Social Media Insurance Monitor uit: een onafhankelijk onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars, uitgegeven als SoMe magazine. In korte tijd is de Monitor een begrip geworden, nauwgezet gevolgd door de branche. Als logische vervolg heeft SoMe nu ook een Global Edition. Hiermee brengen we de inzet van Social Media door internationale verzekeraars in kaart.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder
web-monitoring-ok