ITDS 3e jaar op rij genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’

ITDS 3e jaar op rij genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’

09 mei 2017

Voor het derde achtereenvolgende jaar is ITDS Business Consultants genomineerd bij de internationaal prestigieuze Corporate Social Media Awards! Met de Global Social Media Insurance Monitor en de bij haar klanten succesvolle Social Media Scan heeft ITDS ook dit jaar een nominatie veroverd in de categorie Social Agency of the Year 2017.

Vanuit honderden inzendingen uit de hele wereld is ITDS samen met acht andere gerenommeerde bedrijven geselecteerd als kandidaat voor deze internationale award. Op 15 juni zal tijdens een galadiner in New York de winnaar bekend worden gemaakt.

“Deze nominatie betekent dat we nu al drie jaar lang internationaal tot de top behoren op het gebied van Social Media. Daar zijn wij heel trots op.” zegt Arjen de Boer, Directeur van ITDS: “Waar we in het verleden geroemd werden om ons nationale onderzoek, hebben wij de nominatie nu te danken aan ons wereldwijde onderzoek naar het gebruik van Social Media onder verzekeraars. Het is een groot compliment.”

De onafhankelijke verkiezing van de Corporate Social Media Awards wordt jaarlijks georganiseerd door Incite Group. Naast het adviseren van 1500 grote bedrijven op het gebied van Social Media heeft Incite Group wereldwijd een reputatie opgebouwd met een serie Corporate Social Media Summits, waaraan in New York de Fortune 100 bedrijven deelnemen.


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Social Media APK

Lees meer

Welke bijdrage levert social media aan uw business? Na onze Social Media APK weet u precies waar u staat. In zes weken beoordelen onze Social Media-experts uw (content)strategie, uw monitoringmethoden, uw inzet van Social Media-kanalen, de verankering van Social Media in uw organisatie en uw gebruik van tools voor metingen en (content)management. De resultaten presenteren we in een compact rapport, inclusief een benchmark met collega-verzekeraars.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder

Sociale strategie en implementaties

Lees meer

Als enige Social Media-specialist in de financiële dienstverlening koppelt ITDS kansen aan meetbaar resultaat. Zodat Social Media likes oplevert, maar vooral tevreden klanten. Dat begint met een slimme strategie. Het ontwikkelen daarvan hoeft helemaal geen weken te duren. Wij helpen u bij het bepalen van uw doel – en hoe u dat gaat bereiken. Dankzij onze marktkennis is ons advies altijd concreet. Natuurlijk helpen we u graag bij de doorvertaling.

Lees verder
web-monitoring-ok