ITDS uitgeroepen tot beste adviesbureau voor verzekeraars!

ITDS uitgeroepen tot beste adviesbureau voor verzekeraars!

28 januari 2021

Danny Howe Bn D2bCvpik Unsplash 1 Scaled

ITDS is door Consultancy.nl uitgeroepen tot beste adviesbureau voor verzekeraars in Nederland. De ranking is gebaseerd op de unieke database van Consultancy.nl, bestaande uit meer dan 1 miljoen datapunten van opdrachtgevers en consultants waaronder op het gebied van branchekennis, tought leadership en projecten uitgevoerd binnen de sector Verzekering. Lees hier meer. 

Met deze eerste plaats worden we beloond voor onze focus op de verzekeringsmarkt sinds onze start, nu 23 jaar geleden,” zegt Arjen de Boer, CEO. ”Wij hebben ons daarmee onderscheiden in de financiële branche. Onze consultants combineren diepgaande IT-kennis met die van de specialistische materie. Dat geeft ons een voorsprong bij klanten. Niet alleen bij een advies, ook bij de implementatie. Ik ben er trots op dat dit in het onderzoek van Consultancy.nl door beslissers en adviseurs in de sector Verzekering wordt erkend.


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Data Management

Lees meer

Binnen de financiële dienstverlening vraagt toenemende wet- en regelgeving steeds meer van de datahuishouding van organisaties. Daarnaast beweegt de data gedrevenheid van financiële dienstverleners zich steeds meer naar dynamische oplossingen: data management als corporate asset voor een verbetering in dienstverlening. 

ITDS werkt al jaren op datatrajecten bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Dankzij onze expertise op het gebied van data management verbeteren wij datahuishoudingen, zodat data kloppend zijn en waarde toevoegen aan uw organisatie en de bediening van uw klanten.

Lees verder

Implementatie

Lees meer

De continue druk op financiële dienstverleners om sneller, beter en kosten efficiënt te presteren stellen strenge eisen aan de IT ondersteuning.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder
web-monitoring-ok