ITDS voor het tweede jaar genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’ Award

ITDS voor het tweede jaar genomineerd voor ‘Social Agency of the Year’ Award

28 april 2016

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is ITDS Business Consultants genomineerd bij de internationaal prestigieuze Corporate Social Media Awards! Met de Social Media Insurance Monitor en de nationale en internationale edities van het SoMe Magazine heeft ITDS ook dit jaar een nominatie veroverd in de categorie Social Agency of the Year 2016.

Vanuit honderden inzendingen uit de hele wereld is ITDS samen met negen andere gerenommeerde bedrijven geselecteerd als kandidaat voor deze internationale award. Op 20 juni is tijdens een galadiner in New York bekend geworden dat ITDS de Highly Commended Award heeft gewonnen.

“Deze award betekent dat we internationaal tot de top behoren op het gebied van Social Media. Daar kunnen we trots op zijn”, zegt Karlijn Mutsaerts, Manager van de Social Media Practice van ITDS. “Dat we nu twee keer achter elkaar zijn genomineerd bewijst dat de waarde van ons onderzoek ook internationaal onderstreept wordt. Het is een groot compliment aan het team dat zich altijd met veel betrokkenheid inzet voor het onderzoek.”

De onafhankelijke verkiezing van de Corporate Social Media Awards wordt jaarlijks georganiseerd door Incite Group, als business intelligence company onderdeel van het Britse FC Business Intelligence Ltd. Naast het adviseren van 1500 grote bedrijven op het gebied van Social Media heeft Incite Group wereldwijd een reputatie opgebouwd met een serie Corporate Social Media Summits, waaraan in New York de Fortune 100 bedrijven deelnemen.


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Social Media APK

Lees meer

Welke bijdrage levert social media aan uw business? Na onze Social Media APK weet u precies waar u staat. In zes weken beoordelen onze Social Media-experts uw (content)strategie, uw monitoringmethoden, uw inzet van Social Media-kanalen, de verankering van Social Media in uw organisatie en uw gebruik van tools voor metingen en (content)management. De resultaten presenteren we in een compact rapport, inclusief een benchmark met collega-verzekeraars.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder

Sociale strategie en implementaties

Lees meer

Als enige Social Media-specialist in de financiële dienstverlening koppelt ITDS kansen aan meetbaar resultaat. Zodat Social Media likes oplevert, maar vooral tevreden klanten. Dat begint met een slimme strategie. Het ontwikkelen daarvan hoeft helemaal geen weken te duren. Wij helpen u bij het bepalen van uw doel – en hoe u dat gaat bereiken. Dankzij onze marktkennis is ons advies altijd concreet. Natuurlijk helpen we u graag bij de doorvertaling.

Lees verder
web-monitoring-ok