Risk event – 12 maart 2020

Risk event – 12 maart 2020

29 januari 2020

Banner ITDS RISK Event 12 Maart Social E1580301707434

Agile en risk is een interessante combinatie. Want: hoe moet de risk management functie inspelen op een agile omgeving? En: wat betekent agile werken eigenlijk voor de rol van de risk manager? 

RISK MEETS AGILE

Hierbij nodigen we je van harte uit voor een inspiratiesessie over dit onderwerp, op donderdag 12 maart aanstaande van 14.00 tot 16.00, bij ons op kantoor in Amsterdam. Tijdens de sessie deelt Bert Bouwknegt, IT Manager bij Zilveren Kruis, zijn ervaringen op agile gebied. Bert is Agile Release Train Engineer en binnen deze rol coacht hij scrum teams en andere afdelingen over het afstemmen van afhankelijkheden, risico’s en hoe deze te managen.

BEN JIJ ERBIJ?

We zouden het leuk vinden als jij erbij bent op 12 maart. Neem je een collega mee? Gezellig! Wil je van tevoren mee lunchen? Geen probleem. Laat het ons even weten.


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Risicomanagement

Alles op orde betekent meer ruimte voor vernieuwing

Risicomanagement krijgt veel aandacht, van toezichthouders en in het publieke debat. Logisch, de risico’s die u als organisatie neemt kunnen grote gevolgen hebben voor uw rendement, reputatie en klanten.

Lees verder
web-monitoring-ok