To survive with Social Media

To survive with Social Media

10 oktober 2017

De verzekeringsbranche wordt van vele kanten opgeschud. Nieuwe technologieën, start-ups met vernieuwende business modellen en veranderend klantgedrag. Om in deze nieuwe wereld te overleven zullen verzekeraars drastische veranderingen moeten ondergaan binnen de organisatie om het gebruik van Social Media actiever en slimmer in te zetten. De enige kans om te overleven is het worden van een échte Social Company.

In het artikel hieronder deelt ITDS directeur Arjen de Boer zijn visie op deze ontwikkelingen. Dit artikel is een publicatie uit de Global Edition van het SoMe magazine, welke u hier kunt downloaden.

SoMe, the Global Edition

Dit jaar publiceerde ITDS haar eerste Global Edition van het SoMe magazine. In het magazine staan de resultaten van het eerste wereldwijde onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars gepresenteerd. Het onafhankelijke onderzoek rangschikt de top 20 wereldwijde verzekeraars in de Social Media Insurance Monitor, gebaseerd op interviews, desk research en metingen. In het SoMe magazine staan, naast deze ranking, interviews gepubliceerd met leidende figuren uit de financiële branche.

 


Gerelateerde berichten

 Bekijk alle berichten

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

De Social Media Insurance Monitor

Lees meer

Sinds 2011 voert ITDS jaarlijks de Social Media Insurance Monitor uit: een onafhankelijk onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars, uitgegeven als SoMe magazine. In korte tijd is de Monitor een begrip geworden, nauwgezet gevolgd door de branche. Als logische vervolg heeft SoMe nu ook een Global Edition. Hiermee brengen we de inzet van Social Media door internationale verzekeraars in kaart.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder
web-monitoring-ok