WERKEN BIJ ITDS

Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan zijn we benieuwd: ben jij klaar voor ITDS?

Ga gelijk naar onze vacatures. Of bel even naar recruitment, om gelijk kennis te maken.

 

 

ITDSERS AAN HET WOORD

 Bekijk alle 'ITDSers aan het woord' berichten
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Van trainee tot consultant: Michelle en Ludo over hun eerste half jaar bij ITDS

21 okt 2021
Klaar voor de (kick)start? Een half jaar geleden startten Ludo en Michelle met het Business Consultancy Traineeship bij ITDS. Hoog tijd om samen terug te blikken. Benieuwd naar...
ITDS'er aan het woord

Expertise over de financiële sector én Salesforce: Max en Tom vertellen

12 okt 2021
Sinds april dit jaar is ITDS officieel consulting partner van Salesforce. Deze succesvolle samenwerking creëert een hoop kansen voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Onze Max en...
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Topsportersmentaliteit op de werkvloer: Danique en Rinaldo zijn rasechte doorzetters

26 aug 2021
  Mensen die op hoog niveau sporten, bezitten vaak unieke kwaliteiten. Zo moet een topsporter onder hoge druk presteren, veel opzij zetten en doorgaan tot het (soms bittere)...


CONSULTANT BIJ ITDS

WE ZOEKEN MENSEN DIE NIET IN EEN HOKJE PASSEN

Jij bent klaar voor meer. Meer uitdaging, meer inspiratie, meer groeikansen, meer tempo. Samen met collega’s voor het allerbeste gaan. Het veilige midden vind je boring. Jij zoekt door, neemt een andere afslag en verrast met oplossingen. Want alles kan beter, slimmer, sneller. En op een leukere manier. Je brengt energie, maar ook expertise. Daarmee daag je uit en maak je bij onze klanten het verschil. 

Ga naar onze vacatures

 

DIT GA JE DOEN

WE ZOEKEN MENSEN DIE HET ANDERS AANPAKKEN

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

 

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

WE ZOEKEN MENSEN DIE ALTIJD BETER WILLEN ZIJN

Als je kiest voor ITDS, kies je ervoor om jezelf te overtreffen. In je vak – en daarbuiten. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Van jou verwachten we dat je alle ontwikkelingen najaagt die voor jou relevant zijn. Zo ben je een bron van inspiratie voor je collega’s en opdrachtgevers. De lat leggen we hoog, heel hoog. Maar je zult zien dat je meer kan dan je denkt. Sneller dan je denkt.

 


 

ONZE RECRUITERS

Rea Best

Junior Corporate Recruiter

"Meedenken en doen, dat is wat ITDS zo leuk maakt. Naar een doel werken, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid staan bij ITDS centraal. Past dit ook bij jou? Dan kom ik graag met je in contact!"

  

Marije Franck

Lead Recruiter

"De dynamische markt van consultancy en de interne transformatie maken het - zeker nu - interessant om bij ITDS te werken. Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, groei, ontwikkeling en natuurlijk de leukste collega's. Meer weten? Laten we een keer bellen of een kop koffie drinken!" 

  

Marleen van der Horst

Senior Corporate Recruiter

“Een pragmatische werkcultuur, focus op persoonlijke ontwikkeling en elke dag samen zien wat we kunnen, is een inspirerende omgeving waar ik graag deel van uit maak. Ben je net als ik klaar om successen na te jagen? Laten we nader kennismaken!”

  

KIJK BINNEN. LEER ONS KENNEN.

 

Natuurlijk, we werken keihard. Maar met plezier, altijd. Want we nemen ons werk bloedserieus, maar elkaar graag op de hak. Elke vrijdag borrelen we op ons kantoor in Amsterdam het weekend in. We leren van elkaar, vieren successen en checken tijdens onze jaarlijkse skitrip echt wel even wie er als eerste beneden is. Want winnen willen we allemaal.

 

 


 

ITDS TOT ACHTER DE KOMMA

 

Icon Mannen
aantal collega’s 60% mannen

Icon Vrouwen
aantal collega’s 40% vrouwen

Middel 2
aantal borrels 64 per jaar

Icon Leeftijd
leeftijd 32 gemiddeld

Icon Wk
collega’s 1 landskampioen honkbal

 

Bekijk al onze vacatures

web-monitoring-ok