JE CARRIÈRE BIJ ITDS

Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan zijn we benieuwd: ben jij klaar voor ITDS?

Meld je aan voor onze Business Consultancy Traineeship of ga gelijk naar onze vacatures.

 

 

ITDSERS AAN HET WOORD

 Bekijk alle 'ITDSers aan het woord' berichten
ITDS'er aan het woord

Van Talent&Pro naar ITDS: Gerald’s next step

09 sep 2020
Eind 2019 maakte Gerald de overstap van Talent&Pro naar ITDS. Na drie jaar veel geleerd te hebben bij ons 'zusje' was hij klaar voor de volgende stap. Want:...
ITDS'er aan het woord

Bas en Daniëlle kozen voor ondernemerschap

19 aug 2020
Een avontuurlijke carrièrestap bracht Bas van Doornik en Daniëlle Clemens bij ITDS. En ze vonden precies wat ze zochten. Korte lijnen en snelle besluiten. Een specialistische consultancy in...
ITDS'er aan het woord

Business Consultancy Traineeship: de eerste weken

13 aug 2020
In korte tijd klaargestoomd worden voor een opdracht bij een grote bank of verzekeraar. Jezelf persoonlijk én vakinhoudelijk ontwikkelen onder begeleiding van een manager. En dit samen met...

 


BUSINESS CONSULTANCY TRAINEESHIP

WE ZOEKEN DE VERNIEUWERS VAN MORGEN

Achter aansluiten bij the Big Four? Kan. Maar waarom iedereen niet links inhalen? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in 11 weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Young Professionals Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.

Meld je aan voor de volgende selectiedag

 

DIT GA JE DOEN

WE ZOEKEN MENSEN DIE HET ANDERS AANPAKKEN

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

 

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

WE ZOEKEN MENSEN DIE ALTIJD BETER WILLEN ZIJN

Als je kiest voor ITDS, kies je ervoor om jezelf te overtreffen. In je vak – en daarbuiten. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Van jou verwachten we dat je alle ontwikkelingen najaagt die voor jou relevant zijn. Zo ben je een bron van inspiratie voor je collega’s en opdrachtgevers. De lat leggen we hoog, heel hoog. Maar je zult zien dat je meer kan dan je denkt. Sneller dan je denkt.

 


 

ONZE RECRUITERS

Joris Opdam

Corporate Recruiter

“Innoveren en ondernemen. Herken jij jezelf, net zoals ik, in deze kernwoorden van ITDS? En wil je weten hoe deze woorden tot uitdrukking komen in het werk bij ITDS? Neem gerust contact met me op. Ik ga graag het gesprek met je aan!”

  

Jenny Fang

Junior Corporate Recruiter

"Kansen en mogelijkheden? Dat is zeker iets wat ITDS te bieden heeft. En ik kan het weten! Benieuwd wat jouw kansen en mogelijkheden zijn bij ITDS? Neem dan vooral contact met me op!"

  

Marije Franck

Lead Recruiter

"De consultants bij ITDS helpen financiële dienstverleners met hun kennis en ervaring (verder) te ontwikkelen. Eigenlijk doe ik als ad interim Recruiter hetzelfde, maar dan op het gebied van recruitment. En dat doe ik met veel plezier! Benieuwd waarom het zo goed bevalt bij ITDS? Laat het mij weten. Dan kunnen we hier altijd een keer over bellen!" 

  

KIJK BINNEN. LEER ONS KENNEN.

 

Natuurlijk, we werken keihard. Maar met plezier, altijd. Want we nemen ons werk bloedserieus, maar elkaar graag op de hak. Elke vrijdag borrelen we op ons kantoor in Amsterdam het weekend in. We leren van elkaar, vieren successen en checken tijdens onze jaarlijkse skitrip echt wel even wie er als eerste beneden is. Want winnen willen we allemaal.

 

 


 

ITDS TOT ACHTER DE KOMMA

 

aantal collega’s 60% mannen

aantal collega’s 40% vrouwen

aantal borrels 64 per jaar

leeftijd 32 gemiddeld

collega’s 1 landskampioen honkbal

 

Bekijk al onze vacatures

web-monitoring-ok