WERKEN BIJ ITDS

Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan zijn we benieuwd: ben jij klaar voor ITDS?

Ga gelijk naar onze vacatures. Of bel even naar recruitment, om gelijk kennis te maken.

 

 

ITDSERS AAN HET WOORD

 Bekijk alle 'ITDSers aan het woord' berichten
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Nieuwe carrièrestart voor Marc en Saartje: “Trainees bij ITDS leren meteen in de praktijk”

11 jan 2022
Marc en Saartje waren allebei klaar voor een uitdaging. En dan het liefst een in een inspirerende omgeving waar de carrièrekansen voor het oprapen liggen. Saartje had haar...
ITDS'er aan het woord, Blogs

“Implementatie is niet succesvol als de kwaliteit en het beheer niet zijn geborgd”

05 jan 2022
Bij veel systeemimplementaties binnen de financiële dienstverlening ligt de focus vooral op de implementatie zelf. Denk hierbij aan de implementatie van een standaardpakket zoals Salesforce of Axon. Het...
ITDS'er aan het woord

Van trainee tot internationale consultancy opdracht: de ervaringen van Mark

06 dec 2021
Mark Hebben is al sinds 2019 werkzaam bij ITDS. Hij begon zijn carrière als trainee en is inmiddels doorgegroeid tot Business Consultant. De afgelopen twee jaar stonden in...


CONSULTANT BIJ ITDS

WE ZOEKEN MENSEN DIE NIET IN EEN HOKJE PASSEN

Jij bent klaar voor meer. Meer uitdaging, meer inspiratie, meer groeikansen, meer tempo. Samen met collega’s voor het allerbeste gaan. Het veilige midden vind je boring. Jij zoekt door, neemt een andere afslag en verrast met oplossingen. Want alles kan beter, slimmer, sneller. En op een leukere manier. Je brengt energie, maar ook expertise. Daarmee daag je uit en maak je bij onze klanten het verschil. 

Ga naar onze vacatures

 

DIT GA JE DOEN

WE ZOEKEN MENSEN DIE HET ANDERS AANPAKKEN

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

 

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

WE ZOEKEN MENSEN DIE ALTIJD BETER WILLEN ZIJN

Als je kiest voor ITDS, kies je ervoor om jezelf te overtreffen. In je vak – en daarbuiten. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Van jou verwachten we dat je alle ontwikkelingen najaagt die voor jou relevant zijn. Zo ben je een bron van inspiratie voor je collega’s en opdrachtgevers. De lat leggen we hoog, heel hoog. Maar je zult zien dat je meer kan dan je denkt. Sneller dan je denkt.

 

HET ‘NIEUWE WERKEN’

DIT SPREKEN MET ELKAAR AF

Je mag zelf je uren indelen, of je nu thuis, op kantoor of bij de klant werkt. Ook kun je een werkweek van vier dagen van 9 uur maken. Om je kennis in het vak te vergroten is er een intern opleidingsprogramma. Daarnaast word je begeleid door een Career Counselor en is er ongelooflijk veel inhoudelijke kennisoverdracht binnen de business lines. Ook kun je je melden voor externe trainingen en cursussen, ’s avonds of overdag.

 

HET BELANG VAN BINDING

DE BOOG STAAT NIET ALTIJD GESPANNEN 

Natuurlijk zorgen we voor ontspanning. We borrelen met elkaar, op vrijdagmiddag of na de reguliere maandvergaderingen, af en toe ook met relaties. We vieren feestjes, onze Kerst is een traditie. We houden elkaar ook op de hoogte in een maandelijkse nieuwsbrief, niet alleen over het werk. Ook maken we samen regelmatig het personeelsmagazine ATHOME. Dat we een ITDS alumninetwerk hebben onderstreept de band die we onderling bouwen.

 


 

ONZE RECRUITERS

Rea Best

Junior Corporate Recruiter

"Meedenken en doen, dat is wat ITDS zo leuk maakt. Naar een doel werken, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid staan bij ITDS centraal. Past dit ook bij jou? Dan kom ik graag met je in contact!"

  

Marije Franck

Lead Recruiter

"De dynamische markt van consultancy en de interne transformatie maken het - zeker nu - interessant om bij ITDS te werken. Je krijgt alle vrijheid voor eigen initiatief, groei, ontwikkeling en natuurlijk de leukste collega's. Meer weten? Laten we een keer bellen of een kop koffie drinken!" 

  

Marleen van der Horst

Senior Corporate Recruiter

“Een pragmatische werkcultuur, focus op persoonlijke ontwikkeling en elke dag samen zien wat we kunnen, is een inspirerende omgeving waar ik graag deel van uit maak. Ben je net als ik klaar om successen na te jagen? Laten we nader kennismaken!”

  

KIJK BINNEN. LEER ONS KENNEN.

 

Natuurlijk, we werken keihard. Maar hebben ook plezier. We borrelen niet alleen met elkaar, maar we sporten ook samen. We hockeyen, lopen halve marathons en we organiseren jaarlijkse een skitrip. En vanuit ons sporthart zijn we sponsor van de Johan Cruyff Foundation. Om een beetje de sfeer te proeven van onze activiteiten hieronder een selectie foto’s.

 

 


 

ITDS TOT ACHTER DE KOMMA

 

Icon Mannen
aantal collega’s 60% mannen

Icon Vrouwen
aantal collega’s 40% vrouwen

Middel 2
aantal borrels 64 per jaar

Icon Leeftijd
leeftijd 32 gemiddeld

Icon Wk
collega’s 1 landskampioen honkbal

 

Bekijk al onze vacatures

web-monitoring-ok