JE CARRIÈRE BIJ ITDS

Je bent scherp. Ziet meteen welke kant je op moet. En aarzelt geen seconde. Lef combineer je met tact en een geweldig gevoel voor humor. Zo krijg je iedereen mee. Want je wil iets voor elkaar krijgen, in een omgeving die ertoe doet. Hebben we het over jou? Dan zijn we benieuwd: ben jij klaar voor ITDS?

Meld je aan voor onze Business Consultancy Traineeship of ga gelijk naar onze vacatures.

 

 

ITDSERS AAN HET WOORD

 Bekijk alle 'ITDSers aan het woord' berichten
ITDS'er aan het woord

Meet the trainees: Jitse en Lorena

20 dec 2019
De eerste vier weken van het traineeship zitten erop. Dit betekent: vier weken lang terug de schoolbanken in. Met hierin verschillende trainingen. Van ‘droge’ theorie over pensioenen en...
"De basiskennis moet goed zitten en dan gaan de persoonlijke skills écht het verschil maken."
ITDS'er aan het woord

Na zes jaar Litouwen weer in Nederland

15 nov 2019
Na 6 jaar werken en wonen in Litouwen naar Nederland terug verhuizen. Van je vertrouwde werkgever overstappen naar een nieuwe baan. En daarbij de overstap maken van compliance...
"Van vriendinnen op de studentenvereniging, naar onze eerste vaste baan bij ITDS als Business Consultant en Corporate Recruiter!"
ITDS'er aan het woord

Van studentenvereniging, tot bijbaan, tot eerste vaste baan

28 aug 2019
Philine en Judith leerden elkaar 8 jaar geleden kennen op de borrel van hun studentenvereniging. Op dat moment hadden ze nooit gedacht dat hun eerste vaste baan bij...

 


 

DIT GA JE DOEN

WE ZOEKEN MENSEN DIE HET ANDERS AANPAKKEN

Bij ITDS werk je aan projecten waarmee je grote merken in de financiële dienstverlening écht verder helpt. Die nog nooit eerder gedaan zijn – of niet op onze manier. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen en technologie. En zetten deze in om het nóg slimmer en sneller aan te pakken. Pak alle ruimte die je nodig hebt. Want jouw ideeën brengen ITDS verder.

 

OPLEIDING EN ONTWIKKELING

WE ZOEKEN MENSEN DIE ALTIJD BETER WILLEN ZIJN

Als je kiest voor ITDS, kies je ervoor om jezelf te overtreffen. In je vak – en daarbuiten. Wij bieden je permanent relevante opleidingen en stimuleren je om steeds weer uit je comfort zone te stappen. Van jou verwachten we dat je alle ontwikkelingen najaagt die voor jou relevant zijn. Zo ben je een bron van inspiratie voor je collega’s en opdrachtgevers. De lat leggen we hoog, heel hoog. Maar je zult zien dat je meer kan dan je denkt. Sneller dan je denkt.

 

BUSINESS CONSULTANCY TRAINEESHIP

WE ZOEKEN DE VERNIEUWERS VAN MORGEN

Achter aansluiten bij the Big Four? Kan. Maar waarom iedereen niet links inhalen? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in 11 weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Young Professionals Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.

Meld je aan voor de volgende selectiedag

 


 

ONZE RECRUITERS

Esther Scharloo

Lead Recruiter

  

Claire Willekens

Corporate Recruiter

  

Joris Opdam

Corporate Recruiter

  

Aladár Horsky

Corporate Recruiter a.i.

  

Jenny Fang

Junior Corporate Recruiter

  

KIJK BINNEN. LEER ONS KENNEN.

 

Natuurlijk, we werken keihard. Maar met plezier, altijd. Want we nemen ons werk bloedserieus, maar elkaar graag op de hak. Elke vrijdag borrelen we op ons kantoor in Amsterdam het weekend in. We leren van elkaar, vieren successen en checken tijdens onze jaarlijkse skitrip echt wel even wie er als eerste beneden is. Want winnen willen we allemaal.

 

 


 

ITDS TOT ACHTER DE KOMMA

 

aantal collega’s 60% mannen

aantal collega’s 40% vrouwen

aantal borrels 64 per jaar

leeftijd 32 gemiddeld

collega’s 1 landskampioen honkbal

 

Bekijk al onze vacatures

web-monitoring-ok