direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD.

#GETREADY

Consultancy

Conversie extern mid- en backofficesysteem binnen een bank


De vraag

In 2016 vroeg een bank ons om onderzoek te doen naar issues die zijn ontstaan door een migratie van hypotheken. Bij dit project werd het beheer van de hypotheekportefeuille uitbesteed aan een systeemleverancier. Het onderzoek vertaalden we naar een voorstel met mogelijke oplossingen. Dit leidde tot een tweede project, in samenwerking met de bank en de leverancier. Wij vervulden hierbij de consultancy-rol en deden het projectmanagement.

Onze aanpak

We vertaalden issues naar requirements en vervolgens naar user stories. De user stories realiseerden we op een Scrum-manier. Hierin zochten we de verbinding tussen bank en systeemleverancier. Het was cruciaal om de bank up-to-date te houden over opgeleverde functionaliteiten. Wensen vanuit de bank vertaalden we direct naar user stories. Deze deelden we met de systeemleverancier, zodat zij met oplossingen konden komen. We keken of deze voldeden aan onze wensen. Ook pasten we de procesbeschrijvingen en instructies aan. Betrokken medewerkers kregen een demo van de opgeleverde functionaliteiten.

Het resultaat

Alle issues zijn door de systeemleverancier opgelost. De bank maakt succesvol gebruik van het externe systeem en werkt nauw samen met de systeemleverancier. Om taken en verantwoordelijkheden te borgen, maakten we een proceshandboek met alle werkprocessen en bijbehorende flowcharts, RACIS en procesbeschrijvingen. Zo blijft de werkverdeling duidelijk en weten alle betrokken medewerkers wat er van hen wordt verwacht.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.