direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Wet- en regelgeving

GDPR procesbeschrijvingen voor verzekeraar


De vraag

25 mei 2018 ging de nieuwe GDPR wetgeving in. Consumenten hebben nieuwe rechten wat betreft het gebruik van hun persoonsgegevens. Om gehoor te geven aan consumenten die hun rechten willen uitoefenen, vroeg een verzekeraar ons om processen in te richten en te beschrijven.

Onze aanpak

We begonnen met de inventarisatie van rechten en mogelijke verzoeken. Op basis van deze inventarisatie brachten we met de opdrachtgever in kaart welke huidige processen en systemen dit raakt. Waar nodig definieerden we systeemaanpassingen en belegd en deze bij softwareleveranciers, business partners en interne scrumteams. Voor de gehele coördinatie richtten we een loket in, dat de taak heeft om elk verzoek efficiënt uit te voeren. We beschreven voor elk type verzoek een proces. Ook hielpen we medewerkers en management op weg met de nieuwe wetgeving.

Het resultaat

We leverden alle nieuwe procesbeschrijvingen op en legden ze vast in de business processes modelling tool van de opdrachtgever. Hiermee is de klant in staat om binnenkomende verzoeken over privacy af te handelen. Het loket is ingericht en klaar voor de start. Op dit deel van de AVG kan de opdrachtgever aan de wetgeving voldoen.Uitgelicht Wet- en regelgeving

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.