direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Digital Business

Integratie van een grote en kleine verzekeraar


De vraag

Een grote verzekeraar nam een kleinere over. Eind 2017 sloot de kleine verzekeraar de deuren. Alle data moesten dan zijn overgezet naar de systemen van de nieuwe eigenaar. Omdat er maar een paar medewerkers meegingen, moest ook de communicatie met de klant- en tussenpersoon goed vastgelegd worden. ITDS werd gevraagd om dat slim, snel en foutloos te regelen.

Onze aanpak

Er was weinig tijd en een strak budget. Door reorganisaties was er bovendien weinig mankracht. We brachten een zelfsturende projectmanager binnen, die de brug sloeg tussen de twee organisaties. Zij prioriteerde continu, stuurde verschillende projectteams aan en sprong direct in op elke verandering, in nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Zo kreeg ze iedereen mee.

Het resultaat

We migreerden alle systemen en informatie op tijd, foutloos en binnen budget. En, minstens zo belangrijk wat ons betreft: in een uitstekende sfeer. De opdrachtgever zag onze projectmanager als iemand die bij het team hoorde. En dat was precies de bedoeling.Uitgelicht Digital Business

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.