direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

goed bedacht. Nog beter uitgevoerd.

#GETREADY

Wet- en regelgeving

Nederlandse zorgverzekeraar laten voldoen aan de Solvency II wetgeving.


De vraag

De Solvency II wetgeving is een belangrijk punt op de agenda voor onze klanten. Zo ook voor de zorgverzekeraar die wij recent ondersteund hebben bij hun Data Governance programma. Het doel van de opdracht was om in een korte periode de datastromen in kaart te brengen. Hierin wordt visueel weergegeven via welke datasets de Solvency rapportage tot stand komt.

Onze aanpak

Pragmatisch als we zijn, was het allereerst zaak om zo snel mogelijk up to speed te komen. We planden afspraken in met de belanghebbenden om te bepalen wat er voor nodig was om de deadlines te halen en werkten achterstanden weg. Om de Data Governance producten vorm te geven waren we afhankelijk van input vanuit verschillende afdelingen. Tijdens het contact met deze afdelingen kwamen we erachter dat het belang van het Data Governance programma niet volledig bekend was binnen de organisatie. Hierdoor werden stukken te laat aangeleverd, ontstond er weerstand en kwamen de deadlines in gevaar. Kenmerkend voor ITDS is dat we in gesprek zijn gegaan met de betrokkenen om de toegevoegde waarde van Data Governance uit te leggen en om deze weerstand weg te nemen.

Het resultaat

De strakke deadlines werden op tijd behaald. Verder hebben we ervoor gezorgd dat er nu een duidelijke richtlijn ligt, waar de zorgverzekeraar op voort kan borduren tijdens volgende actualisatieslagen.

 Uitgelicht Wet- en regelgeving

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.