direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Consultancy

Nieuw internetlabel voor online verzekeraar


De vraag

Een grote verzekeraar wilde als first-mover online verzekeringen aanbieden voor Slovenië en Servië. Aan ITDS de vraag om een nieuw internetlabel te ontwikkelen.

Onze aanpak

We hebben onze ervaring met online verzekeringen gebruikt om te bepalen aan welke voorwaarden de verzekeringsproducten en de online distributie moesten voldoen. We hebben marktonderzoek gedaan en interviews gehouden met personen uit de doelgroep. Deze ervaring hebben wij uitgewerkt in persona’s. Met deze kennis hebben wij het product ontwikkeld. Het bestaande product online zetten zou niet succesvol zijn. We hebben goed gekeken naar de behoeften van de doelgroep. In een aantal sessies met marketing en productexperts van de klant is het onlineproduct van de grond af aan ontworpen. Vervolgens hebben we het online ontwerp gemaakt. We hebben ons gericht op de juist flow. Een funnel die de conversie maximaliseert. De juiste vragen op het juiste moment en continue meten wat een gebruiker doet. We hebben de website laten ontwikkelen volgens dit ontwerp en met de IT afdeling van de verzekeraar de koppelingen laten realiseren van het nieuwe online platform naar de polisadministratie.

Het resultaat

ITDS heeft met de verzekeraar het nieuwe label succesvol in de markt gezet. Het label staat in de markt als “een fris en innovatief merk op het gebied van verzekeren die uitsluitend online diensten aanbiedt”. De producten zijn rendabeler dan vergelijkebare producten van het moederbedrijf. Het label zelf is klein en wendbaar. De verzekeringsadministratie loopt stabiel op de achtergrond mee met het moederbedrijf.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.