direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Consultancy

Omzet verdubbeling bij grote speler in bancassurance-mark


De vraag

Een van de grootste speler in de bancassurance-markt heeft een duidelijk doel: de omzet verdubbelen binnen nu en 5 jaar. Ze weten alleen nog niet hoe. Ze hebben behoefte om inzichtelijk te maken wat ze moeten aanpassen in de organisatie om deze strategie mogelijk te maken. ITDS is gevraagd om te beschrijven wat de klant moet doen om invulling te kunnen geven aan de strategie om de omzet te kunnen verdubbelen in 5 jaar.

Onze aanpak

We hebben beschreven hoe de huidige organisatie eruitziet aan de hand van workshops met het personeel. We hebben beschreven hoe de toekomstige organisatie eruit moet zien op basis van onze kennis en ervaring. Vervolgens hebben we aanbevelingen opgesteld op basis van het verschil tussen de huidige en gewenste organisatie.

Het resultaat

Kenmerkende voor het resultaat was de sessie waarin we het presenteerden. Bij elk onderwerp was minstens een manager of directielid het niet eens met onze analyse, omdat dit vaak ten koste ging van een onderdeel van het bedrijf waar hij of zij verantwoordelijk voor was. Het mooie was dat wij vervolgens bijval kregen van anderen aan tafel en dat er mooie discussies ontstonden. Dit zorgde ervoor dat het een goed gedragen adviesrapport is geworden.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.