direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Consultancy

Ontwerp en ontwikkeling leaseportaal voor grote bank


De vraag

Onze opdrachtgever was al begonnen met een online portaal voor lease-aanvragen door zakelijke klanten. Om het aanvraagproces te verbeteren en de klant nog beter van dienst te zijn, moet de aansluiting op gelinkte systemen en backoffices uitgebreid en geprofessionaliseerd worden.

Onze aanpak

We maakten het ontwerp, dachten mee over oplossingsrichtingen en schreven de requirements. Binnen een scrum-team, op een agile manier. We moesten snel meters maken, aan de slag gaan met wat we wisten en van daaruit verder werken. Zo zorgden we meteen voor concreet resultaat.

Het resultaat

We konden het ontwikkelteam snel aan de slag zetten met vernieuwende oplossingen. De backlog was snel gevuld, waarbij continu de prioriteit en waarde in de gaten werd gehouden. Dit levert onze opdrachtgever een professionele lease-aanvraagstraat op met meer aanvragen en tevreden klanten.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.