direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD.

#GETREADY

Consultancy

Opstellen van het testbeleid voor technische datamigraties bij een top-3 verzekeraar


De vraag

De verzekeraar wil haar kosten en complexiteit van de systemen reduceren, en continu de klanttevredenheid blijven verbeteren. Het project heeft daarom als doel om oude premievrije legacy systemen uit te faseren en de data te migreren naar nieuwe doelsystemen. Hierdoor kan de verzekeraar haar klanten beter en sneller bedienen, wordt het systeem overzichtelijker en de kosten per polis lager. Om een correcte en volledige migratie uit te voeren, inclusief diverse proefruns, werd ons gevraagd om het testbeleid hiervoor op te stellen.

Onze aanpak

We interviewden testmanagers, business analisten, de project manager en de scrum master om de teststrategie te bepalen met de daarbij behorende testaanpak. Ook analyseerden we de aanwezige migratiedocumentatie. Vrij snel in het proces waren we in staat om eerste concept versies van het Master Test Plan en het Detail Test Plan  op te leveren binnen de projectgroep. Met de review opmerkingen van de projectgroep hebben we de testplannen verder aangescherpt en uitgebreid. Om de week stonden de testplannen op de agenda om gezamenlijk te bespreken. Een aantal intensieve sessies leidden tot gedragen en volledige testplannen. Deze zijn direct bruikbaar voor de voorbereiding en de uitvoering van proefmigraties en het ‘go life moment’ van de migratie.

Het resultaat

We leverden een onderbouwd en geaccordeerd Master Testplan op met onderliggende detail testplannen. De verzekeraar is nu in staat om een beheerst en gecontroleerd testtraject uit te voeren met een voorspelbaar resultaat. Hierdoor kunnen zij een kwalitatief hoogstaande datamigratie uitvoeren. De risico’s van het testtraject maakten we inzichtelijk waardoor de opdrachtgever hier met mitigerende maatregelen op kan anticiperen. Met deze testplannen zijn de verwachtingen rondom het testtraject en de migraties goed gemanaged bij belangrijke interne-en externe stakeholders, zoals: Actuariaat, Audit, Finance, Compliance, Business en het projectteam. Het ontvangen van testakkoorden en een akkoord op de totale migratie, door de stakeholders, zal hierdoor eenvoudiger verlopen.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.