direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD.

#GETREADY

Digital Business

Social Media Plan van Aanpak voor een uitvaartverzekeraar


De vraag

Simpelweg aanwezig zijn op Social Media is voor deze verzekeraar niet voldoende. De organisatie wil op strategische wijze de dialoog aangaan met haar community en de Social Mediakanalen gericht inzetten in de klantreis. Met een Social Media Plan van Aanpak hielpen we bij deze vraagstukken.

Onze aanpak

In het Social Media Plan van Aanpak gaven we handvaten voor een planmatige gestructureerde opzet van een Social Media Strategie. Met kwalitatieve en kwantitatieve analyses brachten we de huidige en gewenste situaties in kaart. Vervolgens zetten we de taken op een concrete en handzame roadmap.

Het resultaat

Het Plan van Aanpak biedt de verzekeraar alle middelen en richtlijnen voor het opzetten van een Social Media Strategie. Door Social Media KPI’s aan marketingdoelstellingen te koppelen, maakten we de rol en de bijdrage van Social Media inzichtelijk.Uitgelicht Digital Business

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.