direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Consultancy

Transitiemanager bij Algemeen Pensioen Fonds (APF)


De vraag

Een nieuw opgericht APF haalde eind 2017 twee nieuwe klanten (pensioenfondsen) binnen. Eén van onze projectmanagers begeleidde deze twee klanten samen met de transitiemanager naar het APF.

Onze aanpak

Onze projectmanager was met de transitiemanager verantwoordelijk voor een tijdige transitie van het vermogen en de uitvoering van de pensioenadministratie. Daarnaast coördineerde de projectmanager alle administratieve, juridische en communicatieve aspecten met beide pensioenfondsen, latende vermogensbeheerders, de toezichthouder, consultants, werkgevers en deelnemers.

Het resultaat

Beide klanten zijn in 2018 met een geaccepteerde vertraging getransiteerd naar dit APF, waarbij 70 deliverables (van rapportages, risicoanalyses tot uitvoeringsovereenkomsten) zijn opgeleverd. De opdrachtgever was hier zeer tevreden over.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.