direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Consultancy

Tweede leven voor ouderwetse verzekeringsportefeuille


De vraag

Onze opdrachtgever had de kans een portefeuille met wat oudere verzekeringen over te nemen. Hoe kon hij deze op een moderne efficiënte manier administreren, om zo kostendekkend te opereren?

Onze aanpak

Wij keken eerst naar de IT-infrastructuur van de klant en de te moderniseren onderdelen. Daarna namen we de portefeuille onder de loep. Waar zit de waarde voor de verzekerde en waar is hij beter af met een nieuw, modern product (wat weer efficiënt is aan te bieden en te administreren)? Een combinatie die we dankzij onze markt en productkennis uitstekend kunnen realiseren.

Het resultaat

We leverden een gemoderniseerde IT-omgeving op met een vijf keer grotere portefeuille. De producten in die administratie waren gestroomlijnd binnen onze aanpak. Waar de producten waarde voor de verzekerde bieden, zijn ze nu efficiënter te administreren. En waar die waarde niet meer aanwezig is, kan de klant overstappen naar een nieuw product. Onze aanpak zorgde voor een toekomstbestendige winstgevendheid.Uitgelicht Consultancy

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.