direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

GOED BEDACHT. NOG BETER UITGEVOERD

#GETREADY

Wet- en regelgeving

Verhoging pensioenleeftijd voor top-3 verzekeraar


De vraag

De richtpensioenleeftijd in Nederland is gekoppeld aan de levensverwachting. Zodra de laatste stijgt, gaat de eerste automatisch omhoog. Voor pensioenverzekeraars en adviseurs is dit telkens weer een intensief traject. Ze moeten offertes maken, WFT-proof adviestrajecten uitvoeren en de administratie aanpassen. Aan ons de vraag om een programma op te zetten dat kosten verlaagt en tevredenheid bij adviseurs en werkgevers verhoogt.

Onze aanpak

We besloten dit Agile aan te pakken. Met een klein, specialistisch team onder leiding van onze programmamanager ontwikkelden we een out-of-the-box beleid en toetsten dit in de markt. Dit beleid beperkt de impact op de pensioendeelnemers, waardoor offertes snel en eenvoudig verstrekt kunnen worden. Hierdoor blijft de impact op IT-systemen en de adviesmarkt beperkt.

Het resultaat

Dankzij deze aanpak was onze opdrachtgever de eerste grote pensioenverzekeraar die voorstellen kon doen voor alle klanten. Dat gaf de verzekeraar kans om zich te onderscheiden in de markt en een hoge klanttevredenheid te realiseren.Uitgelicht Wet- en regelgeving

Performance Improvement

filter projecten

 • Consultancy
 • Solutions
 • Digital Business
 • Performance Improvement
 • Wet- en regelgeving
 • Risicomanagement
 • bekijk alle cases

  Wat klanten zeggen


  Een social strategie en implementatie voor OHRA


  'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'


  In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal. Iris Wezenberg – nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager – vertelt hoe dat tot stand kwam.

  Een internationale IT-strategie en organisatieverandering


  ‘Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen’


  In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard. Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

  Integratie van een nieuw IT-systeem


  ‘Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant’


  Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.’ Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.