AGILE ASSESSMENTS

Is Agile werken nieuw voor u en bent u benieuwd wat de eerste stappen kunnen zijn naar een wendbare organisatie? Of bent u al een tijdje onderweg met Agile en benieuwd naar wat de next steps zijn? Met onze op maat gemaakte agile assessments helpen we u verder op weg!

 

UW VRAAG

Hoe zet ik met mijn bedrijf de volgende stap in Agile werken?

 

ONZE OPLOSSING

Samen brengen we de Agility van uw organisatie in kaart. We kijken mee op de werkvloer om te bepalen hoe de teams Agile werken toepassen. We nemen één op één interviews af met stakeholders, teamleden en specifiek met teamleden in bestaande Agile rollen (zoals Scrum Master en Product Owner). Daarnaast kijken we samen met u naar uw doelsituatie over de assen tooling, houding en gedrag en mindset.

 

DIT LEVERT HET U OP

Onze uitkomsten werken we uit in een praktisch advies met verschillende scenario’s om de Agility van uw bedrijf te vergroten. In dit advies zitten altijd oplossingen die u de volgende dag al kunt toepassen. En onze Agile coaches staan voor u klaar om de volgende stap nog makkelijker te maken.

 

Meer weten over agile werken? Lees hier onze blog over agile of lees meer over onze agile transformation.

 

 

WELKE KANSEN ZIET U?

 

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

web-monitoring-ok