AGILE AWARENESS TRAINING

 Agile training

Bent u benieuwd naar Agile werken en wilt u weten wat al die termen nu echt inhouden? Wij bieden u praktische handvatten om morgen al mee aan de slag te gaan in onze Agile Awareness training! 

UW VRAAG

Wat is Agile werken en hoe kunnen we dit voor onze organisatie laten werken?

ONZE OPLOSSING

In onze Agile Awareness training nemen we u in een dag(deel) mee in de mindset van Agile en de meest gebruikte methodieken. We staan stil bij de voors- en tegens van de diverse methode en focussen op wat de eerste stappen zijn om meer Agility in uw organisatie te bereiken. Al onze trainingen zijn maatwerk. Vooraf bepalen we met u waar de meeste aandacht naar toe moet gaan en welke onderwerpen het meest relevant zijn. Onze ervaren trainers zorgen voor een open en constructieve sfeer waarin leren en aandacht voor alle groepsleden centraal staan.

DIT LEVERT HET U OP

Na de Agile Awareness training kunt u vol inspiratie aan de slag met de eerste stappen naar een wendbaardere organisatie!

Bekijk ook onze Agile trainingen voor Scrum Masters of Product Owners.

 

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

web-monitoring-ok