AGILE TRANSFORMATION

agile transformation

Voor het begeleiden van uw Agile transformation zit u bij ons goed! Ons uitgangspunt is altijd om onszelf overbodig te maken. Met opleidingen, coaching en een roadmap zorgen we ervoor dat uw organisatie organisch door kan groeien.  

 

UW VRAAG

Ik wil met mijn bedrijf een stap zetten in Agile transformation, maar wat is hier voor nodig en hoe zie ik dat de transformatie succesvol is?

 

ONZE OPLOSSING

Om tot een wendbaardere organisatie te komen zijn er veel drempels om te nemen. Kennis, processen, tools, houding en gedrag; om er maar een paar te noemen. Om uw transformatie tot een succes te maken, hanteren onze Agile coaches het principe ‘just enough, just in time’. In plaats van mensen te overladen met kennis, leiden we uw medewerkers op om de eerste stappen te zetten. Om vervolgens praktische ervaring op te doen door aan de slag te gaan. Vanuit ditzelfde principe beginnen we transformaties klein. Hierdoor houden we de verandering behapbaar, leren we onderweg en ontdekken we best practices voor uw organisatie. Onze coaches helpen uw teams continu om hun lerend vermogen verder te ontwikkelen en meer waarde te realiseren. Ter borging is er ons Agile Groeimodel. Hiermee krijgen teams inzicht in hun huidige niveau en potentiële groei. Onze coaches staan het hele traject naast u en uw teams, tot zij het natuurlijk zelf kunnen.

 

DIT LEVERT HET U OP

Een gedegen aanpak, passend bij uw situatie en uw mensen, waarmee uw bedrijf steeds vaardiger wordt in het toepassen van de Agile mindset en de geleverde waarde steeds verder toeneemt.

 

Meer weten over agile werken? Lees hier onze blog over agile of bekijk onze agile assessments.

 

 

WELKE KANSEN ZIET U?

 

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

web-monitoring-ok