AGILE WERKEN MET EEN GEZONDE DOSIS REALISME

 

agile

Als pragmatische club zit Agile werken in ons bloed. Onze Agile coaches zijn experts op de methodieken KanBan, Scrum, SAFe, LeSS en DevOps . En weten als geen ander hoe je een methode praktisch toepasbaar maakt. Zo komen we met uw organisatie tot een duurzaam resultaat. Agile naar het volgende niveau brengen? Dat kan met ons Agile Transitie Programma. Een slimme set maatregelen, gebaseerd op metingen en een benchmark.

 

AGILE TRAININGEN

Bent u benieuwd naar Agile werken en wilt u weten wat al die termen nu echt inhouden? Of wilt u met uw Scrum Masters en Product Owners doorgroeien? Onze trainingen zijn geen theoretische exercitie. Wij bieden u praktische handvatten om morgen al mee aan de slag te gaan!

 

AGILE ASSESSMENTS

Is Agile werken nieuw voor u en bent u benieuwd wat de eerste stappen kunnen zijn naar een wendbare organisatie? Of bent u al een tijdje onderweg met Agile en benieuwd naar wat de next steps zijn? Met onze op maat gemaakte assessments helpen we u verder op weg! Lees verder.

 

AGILE TRANSFORMATION

Voor het begeleiden van uw Agile transformatie zit u bij ons goed! Ons uitgangspunt is altijd om onszelf overbodig te maken. Met opleidingen, coaching en een roadmap zorgen we ervoor dat uw organisatie organisch door kan groeien. Lees verder.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
ITDS'er aan het woord

Anne-Marie Niemeijer: “Iedere dag een uitdaging”

11 jul 2019
“Iedere dag uitgedaagd worden op mijn werk, is voor mij belangrijk. Het zal je misschien verbazen, maar vroeger wilde ik piloot worden. Uiteindelijk twijfelde ik of dit beroep…
Blogs

Een project op niveau voor een superdeluxe alarmcentrale

23 mei 2019
Hoe leg je als Business Consultant nou uit wat je doet? Voor vrienden en familieleden is het soms lastig te begrijpen. Sari Butink werkt momenteel op een project…
Blogs

Agile werken is net als leren fietsen

05 apr 2019
ITDS'er Wouter van Camerijk helpt teams bij financiële dienstverleners bij agile werken. In deze blog schrijft hij over het wegvallen van de ingesleten Prince II structuren en werkwijzen,…

GERELATEERDE CASES

 Bekijk alle cases
Consultancy

Een data governance traject op maat

Een kleine verzekeraar met (nog) veel handmatige processen, wil graag meer data driven te werk gaan. Aan ons de vraag om te helpen met het vraagstuk: hoe kun…
Consultancy

Proces implementatie van inbeslaggenomen voertuigen

De opdrachtgever, werkzaam in de voertuighulpverlening, heeft een tender gewonnen waardoor ze een nieuwe klant binnen hebben gehaald. Voor deze nieuwe klant moest het gehele proces van takel-,…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok