DATA MANAGEMENT

Binnen de financiële dienstverlening vraagt toenemende wet- en regelgeving steeds meer van de datahuishouding van organisaties. Daarnaast beweegt de data gedrevenheid van financiële dienstverleners zich steeds meer naar dynamische oplossingen: data management als corporate asset voor een verbetering in dienstverlening. 

ITDS werkt al jaren op datatrajecten bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Dankzij onze expertise op het gebied van data management verbeteren wij datahuishoudingen, zodat data kloppend zijn en waarde toevoegen aan uw organisatie en de bediening van uw klanten.

 

 


 

HIERMEE HELPEN WE U VERDER

Capability assessment

Lees meer

Big data, KYC, CDD, online identity, datakwaliteit en privacy.  Stuk voor stuk onderwerpen die afhankelijk zijn van een goede datahuishouding in uw organisatie. Een goede datahuishouding kan naast bewijsgrond voor wetgevingseisen, ook steeds meer ingezet worden voor een betere online dienstverlening, betere CRM kwaliteit en efficiëntere business processen. Met onze capability assessment toetsen wij waar u staat op het gebied van data management en bieden een roadmap naar een succesvolle datahuishouding. 

Lees verder

Data Stewardship

Lees meer

Brieven die aankomen op verkeerde adressen, het versturen van mailings naar overleden relaties, het ontbreken van actuele contactgegevens en BSN, tegenstrijdige validaties en een relatie met verschillende geslachten. Herkenbaar? Grote en middelgrote financiële instellingen kampen met een veelheid aan verschillende afdelingen en systemen welke leiden tot data issues. Hierdoor ontstaan onnodige kosten en foutieve communicatie richting klanten. Data stewards helpen uw organisatie met de praktische implementatie van uw data governance

Lees verder

Master Data Management

Lees meer

Het synchroniseren van verschillende systemen en bronnen is een vrij intensief en onderhoudsgevoelig proces. Enerzijds kan dit leiden tot een enorme groei aan data en anderzijds tot veroudering van gegevens. Correcte, passende en actuele relatiedata zijn om twee redenen van groot belang. Ten eerste om uw klanten passende diensten te bieden en ten tweede om te voldoen aan de compliance wetgeving als GDPR, UBO, Anti Money Laudering (AML) en Know Your Customer (KYC). Met Master Data Management realiseert u relatiedata op een centrale plaats.

Lees verder

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

5 uitdagingen van een Master Data Management implementatie

16 nov 2021
Begin dit jaar schreef Michiel van der Lans een blog over het principe van Master Data Management (MDM).  Hierin legde hij uit hoe een MDM applicatie werkt en introduceerde hij de kijk van ITDS op de Master – Slave verhouding. In deze blog neemt…
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Topsportersmentaliteit op de werkvloer: Danique en Rinaldo zijn rasechte doorzetters

26 aug 2021
  Mensen die op hoog niveau sporten, bezitten vaak unieke kwaliteiten. Zo moet een topsporter onder hoge druk presteren, veel opzij zetten en doorgaan tot het (soms bittere)…

Downloads

Visiestuk
Zet datakwaliteit structureel op de agenda
White paper
Bespaar kosten door datakwaliteit

Toon alle downloads


ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok