CAPABILITY ASSESSMENT

 

Big data, KYC, CDD, online identity, datakwaliteit en privacy. Stuk voor stuk onderwerpen die afhankelijk zijn van een goede datahuishouding in uw organisatie. Een goede datahuishouding kan naast bewijsgrond voor wetgevingseisen, ook steeds meer ingezet worden voor een betere online dienstverlening, betere CRM kwaliteit en efficiëntere business processen. Met onze capability assessment toetsen wij waar u staat op het gebied van data management en bieden een roadmap naar een succesvolle datahuishouding. 

 

Toets uw data volwassenheid met onze capabilty assessment 

Met de capability assessment beoordelen we de huidige data capabilities en vaardigheden binnen de organisatie middels een 0-meting. Samen met u bepalen we welke onderdelen meegenomen worden binnen het assessment. Het assessment is gebaseerd op een combinatie van self-assessments, interviews, data management solutions, incidenten en issues binnen uw organisatie, vergelijking met externe databronnen en een 0-meting van kritieke data elementen. Op basis van diverse frameworks en certificeringen toetsen we waar uw organisatie zich bevindt in termen van data volwassenheid. 

 

Met een roadmap naar een succesvolle data huishouding

De capability assessment toont aan welke capabilities doorontwikkeld of ingericht moeten worden om tot het gewenste niveau te komen. Aan de hand van het assessment zorgt ITDS samen met u voor een gewenste en passende roadmap. In de roadmap maken we afhankelijkheden, impact en kosten voor de implementatie inzichtelijk. Dit biedt uw organisatie een plan en handvatten om uw data ambities te realiseren. 

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Data Retirement: ook data met pensioen

18 feb 2020
Hoe houd je controle over jouw relatiedata en zorg je dat de kosten van dataonderhoud niet de pan uit rijzen? Data Retirement is hiervoor een oplossing, aldus Directeur…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok