SUCCESVOLLE IMPLEMENTATIES BIJ VERZEKERAARS

De verzekeringsmarkt is continue in beweging en op zoek naar mogelijkheden om kosten verder te verlagen en klanten optimaal te bedienen. Innovatieve technologieën in standaardpakketten creëren steeds meer mogelijkheden om deze doelstellingen te behalen. De keuze voor een standaardpakket ligt daarmee voor de hand, de keuze voor de juiste implementatiepartner maakt de stap nog eenvoudiger.

ITDS is al jarenlang een belangrijke partner voor verzekeraars op het gebied van implementatietrajecten. We combineren diepgaande kennis over verzekeringen en verschillende standaardpakketten met een resultaatgerichte implementatie aanpak. En zijn een verbindende factor dankzij onze samenwerking met diverse pakketleveranciers. Specifieke wensen? Onze experts helpen u graag met het selecteren van het juiste platform en een vlekkeloze implementatie en migratie. 

 


 

HIERMEE HELPEN WE U VERDER

Pakketselectie

Lees meer

Hoe selecteer je het pakket dat de functionaliteit en kwaliteit biedt die uw organisatie nu en in de toekomst nodig heeft? En hoe leg je de basis voor een succesvol implementatieproject? Onze experts begeleiden je in het traject.

Lees verder

Implementatie

Lees meer

Wij helpen je bij het realiseren van de capaciteiten van het nieuwe systeem en zorgen dat het pakket werkt voor jouw organisatie. Onze solide en pragmatische aanpak heeft zich meermalen bewezen in praktijk.

Lees verder

Migratie

Lees meer

Een nieuw systeem, aangepaste processen en vernieuwde producten hebben impact. Data volledig, juist en tijdig overzetten op een wijze zodat dit auditable is voor interne- en externe toezichthouders is een vak apart.

Lees verder

Ons team

Lees meer

Hoe wij dit allemaal doen? Met goede mensen. Die verstand hebben van de verzekeringsmarkt en -producten, die ervaring hebben met implementatie trajecten en die resultaat boeken. Wie dat zijn?

Lees verder

Competence Center Axon

Lees meer

In de huidige verzekeringswereld is een snelle, transparante en kwalitatieve online dienstverlening van doorslaggevend belang. Keylane biedt een SaaS oplossing voor schadeverzekeraars en is inmiddels een begrip in de markt. ITDS heeft het grootste Axon competence center van Nederland.

Lees verder

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Goede opleiding en hoge acceptatie bij een implementatie: “Zet senior users in als trainers”

22 dec 2021
Hoe krijg je bij een pakketimplementatie de gehele organisatie opgeleid? En hoe zorg je ervoor dat zij zich volledig inzetten om met het nieuwe systeem te kunnen werken?…
Blogs

“Met een goed communicatieplan maak je stakeholders onderdeel van de verandering”

08 dec 2021
Rick van der Helm is al meer dan 18 jaar projectmanager bij ITDS. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij al vaak ondervonden wat de impact is van goede…
Blogs

De do’s en don’ts voor een krachtige business- en informatieanalyse

04 nov 2021
De financiële sector is volop in beweging en vraagt veel van IT-systemen. Heb je als organisatie een softwarepakket die weinig wendbaar is? Dan wordt overleven een steeds grotere…

GERELATEERDE CASES

 Bekijk alle cases
Implementatie

Uitfasering van legacy systeem: de datamigratie

Verouderde legacy systemen zijn een grote kostenpost voor verzekeraars, zeker wanneer deze draaien op een verouderde IT infrastructuur. Een grote verzekaar koos daarom voor de uitfasering van één…
Implementatie

Productinrichting bij een internationale bank en verzekeraar

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van online services zijn van groot belang in de huidige verzekeringsmarkt. Een internationale verzekeraar vroeg ons om een nieuw polis- en schadeadministratiesysteem in te…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok