COMPETENCE CENTER AXON

 

 

Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit van online services zijn van groot belang in de huidige verzekeringsmarkt. Axon is een standaardpakket dat hierin voorziet. In diverse projecten hebben wij kennis en ervaring opgedaan met Axon. In ons Competence Center Axon dragen we zorg voor het delen, borgen, uitbreiden en overdragen van deze kennis.

 

Onze expertises

 

Productinrichting
Productinrichters hebben ervaring met het configureren van Axon. Bijvoorbeeld door het samenstellen van de aanvraagschermen en inrichten van een product op basis van dekkingen, rekenregels en validaties.

Functioneel – en technisch ontwerpers
Functioneel – en technisch ontwerpers beschikken over sterke analytische vaardigheden, kennis van Axon en kennis van de verzekeringsmarkt en zijn in staat functionele en/of technische ontwerpen te maken. Het functioneel- en technisch ontwerp is een belangrijke stap voor de inrichting van Axon. Bij het technisch ontwerp wordt meer gefocust op de technische specificaties, terwijl bij het functioneel ontwerp ook het adviseren en begeleiden van de business in het maken van de juiste keuzes een belangrijk aspect is.

Projectmanagement
In diverse projecten hebben we ervaring opgedaan met Axon implementaties en migraties. Onze ervaren projectmanagers houden de focus op het eindresultaat en ondersteunen bij het maken van strategische beslissingen. Daarnaast kennen we lead ontwerpers, migratie specialisten, business process designers, testspecialisten, product owners en scrum masters.

 

ITDS vervult rollen bij zowel klanten van Axon als bij Keylane zelf. Bij onze klanten zien we een verschillende mate van volwassenheid in de ontwikkeling van het platform en de kennis over het platform. Op basis van de specifieke organisatiebehoefte kunnen we een passende oplossing bieden.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Events

27 augustus: Informatiemiddag Implementatie Traineeship

17 aug 2021
Ambieer jij een carrière als consultant? Heb je onze vacature gezien voor het Implementatie Traineeship, maar heb je nog vragen? Meld je dan nu aan voor de digitale…
Klantcase

Veerle Josson (Belfius Insurance): “ITDS’ers zijn één met ons team, ze denken mee.”

07 jul 2021
Een groep van acht ITDS consultants werkt al twee jaar mee aan de inrichting van het systeem Axon bij het Belgische Belfius Insurance. Als ‘Mission Team Lead’ werkt…
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Leon: persoonlijke groei vanuit de inhoud

16 jun 2021
Twee jaar terug startte Leon op zijn eerste opdracht als Implementatie Consultant voor een polis- en administratiesysteem bij een grote internationale verzekeraar. Dit was een groot project waar…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok