IMPLEMENTATIE

 

 

De implementatie van standaardpakketten

Implementaties van standaardpakketten vallen vaak veel duurder uit dan verwacht, projecten lopen uit en de geboden functionaliteit en kwaliteit worden regelmatig als onvoldoende ervaren door de gebruikers. Het gevolg: kosten worden onbeheersbaar, de systemen worden onvoldoende benut, de adoptie door de gebruikersorganisatie is onvoldoende en het beheer is kostbaar.

 

Van start tot go-live

De experts van ITDS hebben jarenlange ervaring op het gebied van implementaties. Met ITDS haalt u een gedreven en inhoudelijke club in huis met kennis van uw producten, bedrijfsvoering en kennis van de standaardpakketten in de markt.

Onze solide maar ook pragmatische aanpak heeft zich meermalen bewezen in praktijk. De consultants van ITDS zijn als geen ander in staat om de slagingskans van het implementatietraject te waarborgen door uw organisatie te begeleiden gedurende alle fasen in het traject. Onze belangrijkste USP’s zijn:

  • Kennis van pakketoplossingen (do’s & don’ts);
  • Het afdwingen van een concrete scope;
  • Afbakening door creatief te zijn binnen de standaardmogelijkheden van het pakket (minimaliseren van maatwerk);
  • Creëren van maximale transparantie voor alle stakeholders en projectteam leden;
  • Creëren van een gemeenschappelijk doel en het bevorderen van samenwerking tussen de multidisciplinaire teams en pakketleveranciers.

 

 


 

HIERMEE HELPEN WE U VERDER

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

3 tips voor een succesvolle systeemadoptie

06 mei 2021
De continue druk op financiële dienstverleners om sneller, beter en kostenefficiënt te presteren zorgt ervoor dat meer organisaties de overstap maken naar een nieuw systeem. De implementatie van…
Blogs

De agile verzekeringssoftware van nu: een voorbeeld uit Noorwegen

07 nov 2019
Een beursgenoteerde Noorse verzekeraar heeft binnen vier maanden een nieuw portaal nodig waarin tussenpersonen 17 producten kunnen offreren en accepteren. Onbegonnen zaak? Zeker niet. Senior Business Consultant Sophie…
Column

Het IT-project is klaar. Maar nu begint het pas

16 jan 2018
We leven nog vaak in de veronderstelling dat een IT-project loopt van een begin naar een keurig eind. Waarna we met frisse zin aan iets nieuws beginnen. Maar het…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok