MIGRATIE

 

 

De migratie van uw systemen en portefeuilles

De migratie van uw systemen en portefeuilles is geen alledaagse aangelegenheid. Er komt veel meer bij kijken dan slechts het overzetten van de data. Een nieuw systeem, aangepaste processen en vernieuwende producten hebben niet alleen impact op het technische beheer, maar ook op de operationele afdelingen. Voor de juiste aanpak is diepgaande kennis van de producten, processen en organisaties binnen de financiële dienverlening een must.

 

Een succesvolle migratie

De experts van ITDS hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Op basis van best practices hebben we een gestandaardiseerde, gecontroleerde en herbruikbare aanpak ontwikkeld waarmee elke migratie gegarandeerd een succes wordt. Een heldere strategie, concrete deliverables en betrokkenheid van de stakeholders zorgen dat uw organisatie volledig in control is tijdens en na het traject. Zo wordt niet alleen een migratie uitgevoerd, maar ook de organisatie volledig voorbereid op de nieuwe situatie. En met de inrichting van ons uitgebreide controleraamwerk is de migratie volledig auditable richting interne en externe toezichthouders.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Drie factoren voor een succesvolle migratie

05 jan 2021
Binnen de financiële dienstverlening staan innovatie, digitalisering en rationalisatie van producten en systemen hoog op de agenda. Enerzijds om te voldoen aan de klantwensen in een steeds meer…

GERELATEERDE CASES

 Bekijk alle cases
Implementatie

Uitfasering van legacy systeem: de datamigratie

Verouderde legacy systemen zijn een grote kostenpost voor verzekeraars, zeker wanneer deze draaien op een verouderde IT infrastructuur. Een grote verzekaar koos daarom voor de uitfasering van één…
Implementatie

Alle polissen naar één applicatie

Een grote Nederlandse verzekeraar wil graag al haar polissen in één applicatie beheren. Daarom willen ze hun AOV portefeuille migreren naar de applicatie waar alle schadepolissen in worden…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok