ONS TEAM

 

 

Bij ITDS laten we zien dat het anders kan: beter, slimmer en sneller. We zijn pragmatisch en resultaatgericht en helpen organisaties verder. Bij ITDS werken (onder andere) consultants met de volgende expertise:

  • Projectmanagers implementatie standaardpakketten
  • Migratie specialisten
  • Business process designers
  • Business analisten
  • Testspecialisten
  • Product owners
  • Scrum masters

 

Onze professionals kunnen zorgen voor gestructureerde en geoptimaliseerde processen en projecten. Kennis van de experts die leiden tot verbeterde inzichten en optimale samenwerking, die bijdragen aan het behalen van de projectdoelstellingen.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Leon: persoonlijke groei vanuit de inhoud

16 jun 2021
Twee jaar terug startte Leon op zijn eerste opdracht als Implementatie Consultant voor een polis- en administratiesysteem bij een grote internationale verzekeraar. Dit was een groot project waar…
ITDS'er aan het woord

Evelien: organisaties en collega’s adviseren in een duale rol

19 apr 2021
Manager Evelien werkt alweer vijf jaar bij ITDS. Hier heeft ze een duale rol gevonden die helemaal bij haar past. Ze adviseert verzekeraars over complexe vraagstukken als Implementatie…
ITDS'er aan het woord, Traineeships

De switch van Lily: van Recruiter naar Consultant

11 nov 2020
“Wil je iets bereiken? Regel het en ga het doen.” Dat ondernemerschap beloond wordt binnen ITDS, bewijst Lily wel. Twee jaar geleden begon zij als Corporate Recruiter bij…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok