ONS TEAM

 

 

Bij ITDS laten we zien dat het anders kan: beter, slimmer en sneller. We zijn pragmatisch en resultaatgericht en helpen organisaties verder. Bij ITDS werken (onder andere) consultants met de volgende expertise:

  • Projectmanagers implementatie standaardpakketten
  • Migratie specialisten
  • Business process designers
  • Business analisten
  • Testspecialisten
  • Product owners
  • Scrum masters

 

Onze professionals kunnen zorgen voor gestructureerde en geoptimaliseerde processen en projecten. Kennis van de experts die leiden tot verbeterde inzichten en optimale samenwerking, die bijdragen aan het behalen van de projectdoelstellingen.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
ITDS'er aan het woord

De switch van Lily: van Recruiter naar Consultant

11 nov 2020
“Wil je iets bereiken? Regel het en ga het doen.” Dat ondernemerschap beloond wordt binnen ITDS, bewijst Lily wel. Twee jaar geleden begon zij als Corporate Recruiter bij…
ITDS'er aan het woord

Van Talent&Pro naar ITDS: Gerald’s next step

09 sep 2020
Eind 2019 maakte Gerald de overstap van Talent&Pro naar ITDS. Na drie jaar veel geleerd te hebben bij ons 'zusje' was hij klaar voor de volgende stap. Want:…
ITDS'er aan het woord

Trainees Syar en Laura over hun stageopdracht

05 mrt 2020
Zo’n eerste baan als consultant kan best spannend zijn. Om onze trainees zo goed mogelijk te begeleiden start het Business Consultancy Traineeship met vijf trainingsweken. Daarna volgen zes…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok