PAKKETSELECTIE

 

 

Een nieuw softwarepakket

De selectie van een nieuw softwarepakket is niet alleen een vergelijking van de beschikbare functionaliteiten en licentiekosten. Het is een uitgebreid traject waarbij uw organisatie scherp moet krijgen of de kwaliteit en functionaliteiten van het pakket aansluiten bij de behoeften en wensen van de organisatie. Daarnaast wilt u een partnership met de leverancier en implementatiepartner; partijen die met u meedenken in de oplossing.

 

Hoe selecteer je het juiste pakket voor jouw organisatie?

ITDS heeft jarenlange ervaring op dit gebied en een best practice ontwikkeld met een vragendatabase die gericht is op het verzamelen van de wensen van de opdrachtgever. Met intensieve workshops komen alle aspecten aan bod en kunnen de partijen aantonen wat zij te bieden hebben. De experts van ITDS beschikken tevens over domeinkennis en hebben ruime ervaring met zowel selectie- als implementatietrajecten. Hierdoor zorgen we dat u de juiste keuze maakt die aansluit bij de verandering van de organisatie.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +316 53778749 of stuur een e-mail naar e.hoekstra@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Column

Doe-het-zelf-systemen: goedkoop of duurkoop?

07 mei 2019
Van zelf ontwikkelen naar standaardpakketten naar… zelf ontwikkelen. Gerrit Vos loopt al een tijdje mee en heeft gezien hoe banken en verzekeraars nog altijd zoeken naar de slimste…
Column

Misschien wel het moeilijkst: IT weer simpel maken.

31 okt 2017
IT-systemen groeien en vertakken, tot we ze amper nog overzien. Het kan niet anders, zeggen we. Het is nou eenmaal ingewikkeld. Maar is dat zo? Gerrit Vos ziet het…

GERELATEERDE CASES

 Bekijk alle cases
Implementatie

Digitalisering claimproces

Onze opdrachtgever zocht een oplossing voor het vereenvoudigen, versnellen en kwalitatief verbeteren van het claimproces. Het claimproces was arbeidsintensief, kende een lange doorlooptijd en was foutgevoelig door onvolledige…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok