Pensioen & Leven

Pensioen & Leven ondergaat in de komende jaren de nodige uitdagingen en veranderingen. Het Pensioenakkoord, verscherpte regelgeving en financiële verslaglegging, individuele klantbenadering, digitalisering en een continue veranderende markt vraagt om gespecialiseerde kennis van professionals.

ITDS heeft ruime ervaring met trajecten op het gebied van wetgeving, migratie en softwarepakketten bij pensioenfondsen en verzekeraars. Van IFRS, verplichte pensioencommunicatie tot het nieuwe pensioenakkoord. Onze deskundigheid gaat verder dan advisering op innovatie en kostenbesparing en efficiënter werken. Ook werken wij bijvoorbeeld graag samen bij het uitvoeren van al deze plannen vanuit een projectmatige aanpak, Lean werken of Agile organiseren. Wij zetten onze gespecialiseerde kennis in om op gestructureerde wijze samen te werken aan heldere klantdoelen en concrete resultaten, daar zit onze kracht. Wij vertalen kansrijke ontwikkelingen naar concrete strategieën, die richting geven.

 

 


 

HIERMEE HELPEN WE U VERDER

Pensioenakkoord

Lees meer

Na jaren van onderhandelingen tussen overheid en sociale partners is de vernieuwing van het pensioenstelsel in Nederland een feit. Resultaat, het pensioenakkoord.

Lees verder

Software Advisory

Lees meer

ITDS consultants bevinden zich in het hart van de pensioenmarkt. We staan in contact met verzekeraars, fondsen en uitvoerders, maar ook met de diverse softwareleveranciers in deze branche.

Lees verder

WELKE KANSEN ZIET U?

 

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Transitie naar nieuwe pensioenregeling (NPR): Bekijk hier het webinar

12 nov 2021
Onlangs heeft DNB aan alle pensioenfondsen verzocht om uiterlijk 1 november een vragenlijst in te vullen waarmee inzicht wordt verkregen in de voorbereiding op de transitie naar een…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok