Pensioenakkoord

 

Na jaren van onderhandelingen tussen overheid en sociale partners is de vernieuwing van het pensioenstelsel in Nederland een feit. Resultaat, het pensioenakkoord. De hoofdlijnen van Pensioenakkoord zijn bekend alsook de meeste gevolgen voor de werkgever en deelnemer. De belangrijkste wijzigingen zoals verandering in premie en verplichting van een beschikbare premieregeling zorgen voor flexibiliteit en toenemende eigen verantwoordelijkheid. ITDS helpt u graag met het inzichtelijk maken van alle gevolgen denkt mee met oplossingen. De ITDS Pensioenakkoord Scan geeft inzicht in de benodigde change. Wat moet er gebeuren, waar liggen de kansen en waar kunnen bottlenecks gaan ontstaan? De Pensioenakkoord Scan wordt door onze specialisten op locatie bij u uitgevoerd waarbij er aandacht is voor onderwerpen als IT, Data, Product en Communicatie. Na onze analyse wordt voor elk onderwerp het huidige niveau bepaald. Hieruit volgt een advies met scores en aanbevelingen per onderwerp, toegespitst op de implementatie van het pensioenakkoord.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

 

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok