direct solliciteren

Upload your
CV (.pdf)

Door te solliciteren via de website geef je ITDS toestemming om je ingevulde gegevens 2 jaar te bewaren. ITDS gebruikt deze gegevens om je te kunnen benaderen en als onderdeel van het sollicitatieproces. Je hebt op elk moment het recht om je toestemming aan ITDS in te trekken. Dit kan door een e-mail te sturen naar privacy@itds.nl

verzenden

Bedankt voor je sollicitatie! Wij hebben je gegevens succesvol ontvangen en een van onze recruiters zal contact met je opnemen.

WE HEBBEN EEN FANTASTISCHE AANPAK OPLOSSING VOOR RISK.

#GETREADY

RISICOMANAGEMENT

Risicomanagement krijgt veel aandacht, van toezichthouders en in het publieke debat. Logisch, de risico’s die u als organisatie neemt kunnen grote gevolgen hebben voor uw rendement, reputatie en klanten. Hoe laat u risicomanagement voor u werken? Onze Risk-experts helpen u graag. Niet met een grootste totaalaanpak, maar met concrete oplossingen die we hebben ontwikkeld in de praktijk. En die zich daar hebben bewezen.


Onze bewezen methoden zijn


ENTERPRISE RISK MANAGEMENT (ERM)

Denkt u dat het risicomanagement in uw organisatie beter kan, of dat er in uw huidige situatie iets ontbreekt? Bent u benieuwd welke voordelen u kunt halen uit ERM? Of heeft u hulp nodig bij de implementatie? Vertrouw op onze specialisten.

RISK APPETITE

Verschillende lagen en onderdelen van een organisatie denken vaak anders over risico’s. De risk appetite bepalen en inbedden in uw organisatie is een uitdaging - maar altijd mogelijk. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Profiteer van onze ervaring.

DATA GOVERNANCE

Op basis van het DNB Datakwaliteit Raamwerk beoordelen we graag de beheersing van uw datakwaliteit Solvency II. Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij de inrichting van datakwaliteit met concrete oplossingen voor elk onderdeel van het raamwerk.

RISK ID

Wet- en regelgeving verlangt dat u inzicht heeft in de risico’s die u als organisatie loopt - en de oorzaken daarvan. Met ons online risicodossier met dashboard en rapportages kunt u op elk moment de status van uw risico’s inzien en aanpassen.

ORSA

Uw ORSA toe aan een opfrisser? We hielpen inmiddels bij de uitvoering van meer dan 25 ORSA’s. Laat u inspireren door onze ervaring en concrete oplossingen. Onze ORSA-grafiek bijvoorbeeld, die uw ORSA in één beeld vat.

DE METROKAART

In de praktijk blijkt het vaak lastig om ingewikkelde processen en planningen helemaal volgens schema te laten verlopen. Het is al een uitdaging om overzicht te houden, laat staan om uit te leggen hoe de verschillende processen zich tot elkaar verhouden. Onze Metrokaart Methode visualiseert planning- en controlprocessen als een ondergrondse. En dat snapt iedereen meteen!

CONTROL FRAMEWORK

Met het Control Framework heeft u inzicht in de risico’s en controls van de gehele organisatie. Met onze oplossingen brengen wij de samenhang in kaart en leggen we afspraken vast.

ENTERPRISE RISK MANAGEMENT (ERM)

top

RISK APPETITE

top

DATA GOVERNANCE

top

RISK ID

top

ORSA

top

De Metrokaart

top

Control Framework

top

ONZE DIENSTEN