CAPITAL MANAGEMENT POLICY

 

 

UW VRAAG

Hoe effectief is uw kapitaalmanagementbeleid en hoe bewaart u de balans tussen kapitaal, risico’s en doelen?

 

ONZE OPLOSSING

Met onze Quickscan krijgt u snel een diepgaand inzicht in uw capital management policy. Aan de hand van ons ITDS Maturity Model beoordelen we binnen twee weken uw huidige beleid. Dat doen we op zes verschillende onderdelen. Hierbij kijken wij onder meer naar uw strategie, beleidskaders en de uitwerking. Daarbij kijken we ook hoe uw beleid voldoet aan de wet- en regelgeving.

Via ons dashboard krijgt u direct inzicht in de belangrijkste aandachtspunten. Ook ontvangt u concrete aanbevelingen en voorbeelden, waarmee u direct aan de slag kunt.

Wij zien kapitaalmanagementbeleid als belangrijk instrument om uw organisatiedoelen te halen. In plaats van uit te gaan van strakke compliance, brengen wij een duidelijke en pragmatische visie. Hierdoor geeft uw kapitaalmanagementbeleid inzicht in de balans tussen verantwoord ondernemen, risico’s en kapitaal.

 

DIT LEVERT HET U OP

Een frisse blik op en snel inzicht in uw kapitaalmanagementbeleid.

 

 

Volkert Kersbergen

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel mij op +31624922124 of stuur een e-mail naar v.kersbergen@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

web-monitoring-ok