READINESS REVIEW

 

 

UW VRAAG

Hoe waarborgt u de continuïteit van uw organisatie en krijgt u meer inzicht in de capaciteit om te reageren op verstoringen? Is de organisatie klaar om met deze bedreigingen om te gaan?

 

ONZE OPLOSSING

Met de ITDS Readiness Review krijgt u direct inzicht in de kwaliteit en uitvoerbaarheid van uw Business Continuity Plannen. Wij beoordelen de volwassenheid van uw crisis organisatie. Onze readiness review kijkt specifiek naar de praktische uitvoerbaarheid van de bestaande plannen. Alles is erop gericht om u te ondersteunen in stressvolle momenten.

 

DIT LEVERT HET U OP

Meer zekerheid over hoe uw organisatie handelt wanneer de continuïteit in gevaar komt. Per Business Continuity onderdeel beoordelen wij uw huidige capaciteit en koppelen deze aan duidelijk aanbevelingen. Als het spannend wordt, kent u het klappen van de zweep en bent u niet verrast over hoe de organisatie handelt.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op +31683647247 of stuur een e-mail naar j.arens@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.

web-monitoring-ok