TEAM RISICOMANAGEMENT

 

Met de juiste middelen maakt u risicomanagement in uw organisatie tot een succes. Voor ons is dat niet anders. Onze mensen zetten een eenvoudige aanpak om in een goede oplossing. Dat kunnen wij door een unieke verzameling aan kwaliteiten en ervaringen. Zo helpen wij iedere dag organisaties een stapje verder. Daar mag je toch trots op zijn? Maak kennis met ons team.

 

 

Pim Hagelstein

Senior Manager

Voor mij hangt de effectiviteit van Risk Management af van het goed begrijpen van de klant en het correct vertalen van behoeften en vereisten. Cruciaal hierbij is dat iedere belanghebbende de essentie van risico’s snapt zodat je bewustzijn en eigenaarschap van risicomanagement in jouw organisatie creëert. Hoe denk jij over Risico Management?

Michiel Bouwman

Directeur

Risicomanagement: vaak moeilijk te begrijpen, erg conceptueel, voelt als een verplichting. Heel leuk en zinvol wordt het pas om met pragmatische risk oplossingen te verrassen in plaats van ingewikkelde aanpakken. Als we naar Schiphol gaan checken we thuis toch ook 2x of we ons paspoort wel bij ons hebben? Daar is niks moeilijks aan!

Roy van Boven

Associate Business Consultant

Risicomanagement is overal, zeker in de wereld van nu. De meest succesvolle bedrijven kennen naast hun grote kracht ook hun belangrijkste valkuilen tot in detail. Mijn collega’s en ik helpen jouw organisatie met onze expertise graag om de valkuilen te identificeren en er goed mee om te gaan. Interesse gewekt? Laten we eens een kop koffie drinken!

Jitse van den Enden

Business Consultant

Organisaties zijn constant bezig met veranderingen en innovaties om aan kop te blijven in de markt. Dit brengt echter risico's met zich mee. Wanneer deze risico's in kaart zijn gebracht, kunnen deze vervolgens op een passende wijze beheerst worden. Wil je hier meer over weten? Ik vertel je er graag meer over.

Valentijn Berends

Management Consultant

Hoe breng je een risicomanagementfunctie naar een hoger volwassenheidsniveau terwijl je rekening houdt met sterk uiteenlopende behoeften van stakeholders, complexe bedrijfsstructuren en een snel veranderende markt? Simpel: beheersmaatregelen die naadloos (blijven) aansluiten op uw organisatie en efficiëntie garanderen. Hoe? Ik leg het graag uit!

Viresh Doekhi

Business Consultant

Risicomanagement is een interessant vakgebied. Wat de één als groot risico ervaart, beleeft de ander helemaal niet. Vanuit bedrijfsdoelstellingen is het van belang om iedereen op dezelfde lijn te krijgen. Daar zet ik me graag voor in.

Michiel van Klingeren

Senior Manager

Bedreigingen en kansen weloverwogen benaderen, dat is risicomanagement voor mij. Het zorgt ervoor dat er tijdig gereageerd kan worden op wijzigende omstandigheden en vergroot de weerbaarheid in een wereld die (gelukkig) vol onzekerheden zit.

Volkert Kersbergen

Accountmanager

Wat versta ik onder accountmanagement? Betrouwbaar zijn, doorzettingsvermogen hebben en gedreven worden door successen. Binnen de Risk unit ben ik verantwoordelijk voor het genereren van new business en opvolging geven aan bestaande klanten. Wil je meer weten over onze oplossingen, neem gerust contact met mij op!

Thomas van den Bosch

Business Consultant

Goed risicomanagement draagt bij aan het behalen van doelstellingen. Risicomanagement verdient dan ook blijvende aandacht. Bij ITDS helpen we uw organisatie graag verder om onder meer risico's inzichtelijk te maken, beheersmaatregelen te formuleren en deze te monitoren.

Michel Koldenhof

Business Consultant

Het woord risico heeft voor velen een negatieve associatie. In mijn ogen vaak onterecht. Het integreren van risico management in jouw bedrijfsvoering zorgt voor controle waardoor een risico verandert in een kans. Interessant? Laten we dan contact hebben!

Marten Nicolaï

Business Consultant

Organisatieculturen zijn vaak niet ingericht op het benoemen en beheersen van risico's. Kan en moet jouw organisatie risico-bewuster handelen? Wij helpen bedrijven deze risico's te identificeren, aanvaarden en maatregelen voor te formuleren. Meer hierover weten? Ik vertel je graag meer!

web-monitoring-ok