TEAM RISICOMANAGEMENT

 

Met de juiste middelen maakt u risicomanagement in uw organisatie tot een succes. Voor ons is dat niet anders. Onze mensen zetten een eenvoudige aanpak om in een goede oplossing. Dat kunnen wij door een unieke verzameling aan kwaliteiten en ervaringen. Zo helpen wij iedere dag organisaties een stapje verder. Daar mag je toch trots op zijn? Maak kennis met ons team.

 

 

David Martoredjo

Manager

Effectief risicomanagement creëert waarde en biedt organisaties groeimogelijkheden en concurrentievoordeel. De kunst zit hem in het zorgen voor dynamische interactie tussen verschillende stakeholders. Omarmd met het juiste gedrag en de juiste tools, procedures, kennis en kunde, kunnen de juiste risico’s worden verhelderd en beheerst. Samen zorgen we voor de beste oplossing!

Pim Hagelstein

Senior Manager

Voor mij hangt de effectiviteit van Risk Management af van het goed begrijpen van de klant en het correct vertalen van behoeften en vereisten. Cruciaal hierbij is dat iedere belanghebbende de essentie van risico’s snapt zodat je bewustzijn en eigenaarschap van risicomanagement in jouw organisatie creëert. Hoe denk jij over Risico Management?

Michiel Bouwman

Directeur

Risicomanagement: vaak moeilijk te begrijpen, erg conceptueel, voelt als een verplichting. Heel leuk en zinvol wordt het pas om met pragmatische risk oplossingen te verrassen in plaats van ingewikkelde aanpakken. Als we naar Schiphol gaan checken we thuis toch ook 2x of we ons paspoort wel bij ons hebben? Daar is niks moeilijks aan!

Roy van Boven

Associate Business Consultant

Risicomanagement is overal, zeker in de wereld van nu. De meest succesvolle bedrijven kennen naast hun grote kracht ook hun belangrijkste valkuilen tot in detail. Mijn collega’s en ik helpen jouw organisatie met onze expertise graag om de valkuilen te identificeren en er goed mee om te gaan. Interesse gewekt? Laten we eens een kop koffie drinken!

Susanne Harmsen

Manager

Risicomanagement wordt vaak gezien als extra ballast. In mijn ogen onterecht. Goed risicomanagement stelt een onderneming in staat om beter te anticiperen op mogelijke risico’s, effectieve beheersmaatregelen te nemen en zo de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Een goed risicobeheer brengt namelijk niet alleen risico’s en bedreigingen aan het licht, maar maakt ook inzichtelijk waar kansen liggen. Hoe kijk jij naar risicomanagement?

Valentijn Berends

Management Consultant

Hoe breng je een risicomanagementfunctie naar een hoger volwassenheidsniveau terwijl je rekening houdt met sterk uiteenlopende behoeften van stakeholders, complexe bedrijfsstructuren en een snel veranderende markt? Simpel: beheersmaatregelen die naadloos (blijven) aansluiten op uw organisatie en efficiëntie garanderen. Hoe? Ik leg het graag uit!

Viresh Doekhi

Senior Business Consultant

Risicomanagement is een interessant vakgebied. Wat de één als groot risico ervaart, beleeft de ander helemaal niet. Vanuit bedrijfsdoelstellingen is het van belang om iedereen op dezelfde lijn te krijgen. Daar zet ik me graag voor in.

Michiel van Klingeren

Senior Manager

Bedreigingen en kansen weloverwogen benaderen, dat is risicomanagement voor mij. Het zorgt ervoor dat er tijdig gereageerd kan worden op wijzigende omstandigheden en vergroot de weerbaarheid in een wereld die (gelukkig) vol onzekerheden zit.

Evelien Brand

Manager

Wat veel gezegd wordt over risico's is dat ze ontstaan doordat je niet weet wat je doet. Meestal voelen we heel goed aan wanneer dit het geval is. Mocht jij nu zo'n oncomfortabel gevoel hebben omdat een vraagstuk nieuw is of door werkdruk te lang is blijven liggen, laten we dan contact hebben! Ik help je graag de risico's (weer) onder controle te krijgen.

Thomas van den Bosch

Senior Business Consultant

Goed risicomanagement draagt bij aan het behalen van doelstellingen. Risicomanagement verdient dan ook blijvende aandacht. Bij ITDS helpen we uw organisatie graag verder om onder meer risico's inzichtelijk te maken, beheersmaatregelen te formuleren en deze te monitoren.

Yves Kremer

Associate Business Consultant

Risicomanagement is iets wat je vaak toepast in het dagelijks leven zonder erbij stil te staan. Toch blijkt het voor bedrijven vaak een hele uitdaging om risico’s duidelijk in kaart te brengen. Het identificeren van bedreigingen en het bieden van concrete oplossing aan jouw organisatie, daar krijg ik energie van!

Marten Nicolaï

Business Consultant

Organisatieculturen zijn vaak niet ingericht op het benoemen en beheersen van risico's. Kan en moet jouw organisatie risico-bewuster handelen? Wij helpen bedrijven deze risico's te identificeren, aanvaarden en maatregelen voor te formuleren. Meer hierover weten? Ik vertel je graag meer!

Berend Brackel

Associate Business Consultant

Risicomanagement betekent voor mij het aantoonbaar in control zijn van al je processen en het beheersen van bijbehorende risico’s. 
Voor organisaties kan dit voelen als een ongrijpbaar iets, maar gelukkig kunnen waar wij daar goed bij helpen!

Bendji van Meijeren

Associate Business Consultant

Een goede vuistregel is om aan te nemen dat alles er toe doet. Altijd en overal. Risicomanagement is voor mij vallen en opstaan. Dat leidt tot ervaring: het schitterende ding dat je in staat stelt een fout te herkennen zodra je hem weer maakt. Dat lukt alleen door altijd nieuwsgierig te blijven en voor niets bang te zijn, zodat je niet door het gevaar wordt verrast.

web-monitoring-ok