TEAM RISICOMANAGEMENT

 

 

Met de juiste middelen maakt u risicomanagement in uw organisatie tot een succes. Voor ons is dat niet anders. Onze mensen zetten een eenvoudige aanpak om in een goede oplossing. Dat kunnen wij door een unieke verzameling aan kwaliteiten en ervaringen. Zo helpen wij iedere dag organisaties een stapje verder. Daar mag je toch trots op zijn? Maak kennis met ons team.

 

 


Robin Dammann

Account Manager

Iedere organisatie wordt blootgesteld aan risico’s, variërend van boekhoudfouten, datalekken of stormschade aan het gebouw. Iedereen weet dat de risico’s bestaan, toch worden ze niet altijd gezien als gevaar voor de organisatie. Hoe kan risicomanagement bijdragen aan je doestellingen? Een van de vragen over risicomanagement waar ik graag het antwoord op geef. Meer vragen? Neem contact op!

Jamiel Arens

Managing Consultant

Als organisatie is het belangrijk om risico te zien, in te schatten en te beheersen. Geen risico nemen, is namelijk stilstaan. Loop voorop als organisatie door risico's effectief te managen en voorkom dat strategische doelen niet worden behaald. 

Michiel Bouwman

Directeur Risk Management ITDS

Risicomanagement: vaak moeilijk te begrijpen, erg conceptueel, voelt als een verplichting. Heel leuk en zinvol wordt het pas om met pragmatische risk oplossingen te verrassen in plaats van ingewikkelde aanpakken. Als we naar Schiphol gaan checken we thuis toch ook 2x of we ons paspoort wel bij ons hebben? Daar is niks moeilijks aan!

Pim Hagelstein

Senior Risk Manager

Voor mij hangt de effectiviteit van Risk Management af van het goed begrijpen van de klant en het correct vertalen van behoeften en vereisten. Cruciaal hierbij is dat iedere belanghebbende de essentie van risico’s snapt zodat je bewustzijn en eigenaarschap van risicomanagement in jouw organisatie creëert. Hoe denk jij over Risico Management?

Luca Geurds

Senior Business Consultant

Ik ervaar dat datakwaliteitsraamwerken en (volwassen) data gedreven organisaties nog geen vanzelfsprekendheid zijn binnen de financiële dienstverlening. Organisaties zeggen vaak dat ze ‘iets’ met data willen doen, maar in de praktijk blijkt dat ‘iets’ lastig te realiseren. Behoefte om hier eens verder over te praten?

Thomas van den Bosch

Associate Business Consultant

Goed risicomanagement draagt bij aan het behalen van doelstellingen. Risicomanagement verdient dan ook blijvende aandacht. Bij ITDS helpen we uw organisatie graag verder om onder meer risico's inzichtelijk te maken, beheersmaatregelen te formuleren en deze te monitoren.

Sander Zanen

Senior Business Consultant

“Risicomanagement? Ja daar moeten we zeker tijd insteken”. In de praktijk blijkt dat het lastig is om voldoende aandacht te besteden aan het in control zijn. Ik ben ervan overtuigd dat voldoende aandacht bijdraagt aan een optimaal resultaat.

Lisanne Droppers

Associate Business Consultant

Risicomanagement is voor mij slim omgaan met de risico’s die je als organisatie loopt. Door risico's te beheersen waar nodig, maar ook kansen in te zien in onzekerheid kunnen organisaties risicomanagement inzetten om strategische doelen te behalen. Vragen hierover? Hoor het graag!

Michel Koldenhof

Associate Business Consultant

Het woord risico heeft voor velen een negatieve associatie. In mijn ogen vaak onterecht. Het integreren van risico management in jouw bedrijfsvoering zorgt voor controle waardoor een risico verandert in een kans. Interessant? Laten we dan contact hebben!

Jos Hamelink

Business Consultant

Goed risicomanagement beleid is voor mij ten alle tijden voorbereid zijn op een zware storm.
Zodat in bedrijven niet alleen in goede maar ook bij tegenslagen het maximale uit hun bedrijfsvoering halen. Ik praat er graag samen over.

Dennis Eijpe

Senior Business Consultant

Theorie over risicomanagement bestaat in overvloed, maar het handig toepassen hiervan in de eigen organisatie is voor veel organisaties een uitdaging die ze maar niet lijken te halen. Stop met het stoppen van tijd en energie in een bodemloze put. Samen de toegevoegde waarde van risicomanagement voor uw organisatie ontdekken. Dat is waar ik voor sta!

Saskia van der Kaaij

Business Consultant

Risico’s managen, daar hebben we toch risicomanagers voor? Wat heeft dit nu met mijn werkzaamheden te maken als 1e lijn? Hier heb ik helemaal geen tijd voor. Herkenbaar? Laten we dit veranderen. Ik praat er graag samen over.

Marten Nicolaï

Associate Business Consultant

Organisatieculturen zijn vaak niet ingericht op het benoemen en beheersen van risico's. Kan en moet jouw organisatie risico-bewuster handelen? Wij helpen bedrijven deze risico's te identificeren, aanvaarden en maatregelen voor te formuleren. Meer hierover weten? Ik vertel je graag meer!

Sam de Haas

Associate Business Consultant

De angst om fouten te maken belemmert mensen vaak risico’s te nemen. Het is juist enorm leerzaam om af en toe fouten te maken. Vergeet ook niet dat risico’s positieve effecten kunnen hebben en kansen kunnen bieden. Denk daarom goed na over risico’s en laat je hierbij niet leiden door angst.

web-monitoring-ok