BASIC LIFE

 

Basic Life is een platform voor de administratie van ORV-, spaar- en begrafenispolissen. U bepaalt de producten, prijs en communicatie met uw klant. Bestaande portalen sluit u eenvoudig aan. Bouwt u vanuit niets een operatie op? We helpen u om binnen zes maanden operationeel te zijn. Uw administratie zet u makkelijk over. En omdat de kosten per polis laag zijn (zo’n €0,65 pp/pj), brengt u uw product héél scherp naar de markt.

 

WELKE KANSEN ZIET U?

We maken graag een afspraak.
Bel ons op 020 – 226 01 10 of stuur een e-mail naar info@itds.nl.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

 

Een datakwaliteitsraamwerk bij ONVZ

'ITDS komt met pragmatische oplossingen'

“ITDS kent en begrijpt de richtlijnen van DNB rondom Solvency II datakwaliteit. En weet ook vanuit hun ervaring wat DNB verwacht bij die richtlijnen. Ze hebben hun kennis en ervaring in een zeer prettige samenwerking weten te vertalen naar oplossingen die voor ons werkbaar zijn. De mensen van ITDS houden het niet alleen bij hun bevindingen, maar komen met pragmatische oplossingen die ons helpen om de beheersing van onze datakwaliteit aantoonbaar te kunnen maken."

Johan Poot, Manager Finance & Control – ONVZ

Benieuwd naar de volledige case? Klik hier.

Een internationale IT-strategie en organisatieverandering

'Het gaat om de verandering, mensen meekrijgen'

In iets meer dan 40 jaar is Brunel uitgegroeid van een Delfts bemiddelingskantoor tot een internationale dienstverlener met ruim 11.000 medewerkers in 37 landen. In veel van die landen werd gewerkt met een lokaal IT-systeem en eigen definities. Om toekomstbestendig te zijn, moesten al die systemen vervangen worden door één systeem en één standaard.

Stefan de Boer, Manager Global IT, vertelt over de samenwerking met ITDS.

Een social strategie en implementatie voor OHRA

'Als wij tevreden waren, verlegden zij de lat'

In een paar jaar tijd groeide Social Media bij OHRA uit van ‘iets leuks voor erbij’ tot een volwaardig business- kanaal.

Iris Wezenberg, nu Online Service Manager, maar daarvoor Social Media Manager, vertelt hoe dat tot stand kwam.

Integratie van een nieuw IT-systeem

'Een geslaagde migratie zonder overlast voor de klant'

Michaël Bolt, manager IT van uitvaartorganisatie Yarden, stond voor de uitdaging om een nieuw systeem op te zetten dat de ambities van Yarden verder brengt. ‘We zijn nu in staat om meer naar buiten te kijken, omdat we weten dat het intern goed zit.

Lees hier hoe hij dat voor elkaar kreeg.


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Bedreiging door BigTech Insurance dwingt tot digitale wendbaarheid

02 aug 2018
BigTech organisaties als Amazon, Apple, Google, Facebook, etc. lijken hun volgende initiatieven op de verzekeringsmarkt te richten. Die bedreiging is zeer reëel. Met excellente klantervaringen en het volledig…
Blogs

Ook processen zijn rijp voor robotisering

22 jun 2018
Robots duiken overal op. Ook sommige processen kunnen door robotisering worden vervangen. Bij alles wat veel tijd kost , uit veel dezelfde handelingen met weinig beslissingen bestaat en…

GERELATEERDE CASES

 Bekijk alle cases
Solutions

Implementatie van robots bij verzekeraar

Een pensioenverzekeraar wilde experimenteren met Robotics Process Automation. De opdrachtgever koos ervoor vanwege de snelle terugverdientijd en de opkomende vraag in de markt. Wanneer je robots goed inzet,…

ONZE DIENSTEN

web-monitoring-ok