Bespaar kosten door datakwaliteit

Bespaar kosten door datakwaliteit

In deze whitepaper gaan we in op wat data management volgens ons betekent voor financiële dienstverleners. Wat is het belang van datakwaliteit en hoe implementeer je praktische oplossingen in de organisatie om dit te verbeteren? Wat zijn de uitdagingen die we op dit moment zien bij financiële dienstverleners? Hierbij maken we gebruik van onze brede ervaring met data onderdelen bij onze klanten. Daarnaast gaan we dieper in op een van onze concrete oplossingen met betrekking tot overleden klanten. En laten we zien dat het verbeteren van datakwaliteit kan zorgen voor kostenbesparing.

Download online versie Download print versie

Gerelateerde downloads

 Bekijk alle downloads

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Data Management

Lees meer

Binnen de financiële dienstverlening vraagt toenemende wet- en regelgeving steeds meer van de datahuishouding van organisaties. Daarnaast beweegt de data gedrevenheid van financiële dienstverleners zich steeds meer naar dynamische oplossingen: data management als corporate asset voor een verbetering in dienstverlening. 

ITDS werkt al jaren op datatrajecten bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Dankzij onze expertise op het gebied van data management verbeteren wij datahuishoudingen, zodat data kloppend zijn en waarde toevoegen aan uw organisatie en de bediening van uw klanten.

Lees verder
web-monitoring-ok