Zet datakwaliteit structureel op de agenda

Zet datakwaliteit structureel op de agenda

Wacht niet tot DNB op de stoep staat, maar zet datakwaliteit structureel op de agenda van je organisatie.

In dit visiestuk gaat Michiel van der Lans, directeur Data & Implementatie bij ITDS, in op het belang van datakwaliteit. Hierin deelt hij onder andere zijn kijk op datakwaliteit in de financiële sector en vertelt hij waarom je als organisatie niet moet wachten op een DNB controle, maar juist nu in actie moet komen. Wees er zeker van dat je kunt vertrouwen op je eigen data en beheers het continu. Benieuwd naar de visie van Michiel? Download hieronder het visiestuk. 

 

Download Visiestuk Datakwaliteit

 

 


Gerelateerde downloads

 Bekijk alle downloads

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Data Management

Lees meer

Binnen de financiële dienstverlening vraagt toenemende wet- en regelgeving steeds meer van de datahuishouding van organisaties. Daarnaast beweegt de data gedrevenheid van financiële dienstverleners zich steeds meer naar dynamische oplossingen: data management als corporate asset voor een verbetering in dienstverlening. 

ITDS werkt al jaren op datatrajecten bij banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Dankzij onze expertise op het gebied van data management verbeteren wij datahuishoudingen, zodat data kloppend zijn en waarde toevoegen aan uw organisatie en de bediening van uw klanten.

Lees verder
web-monitoring-ok