ERM SURVEY 2019

ERM SURVEY 2019

De cultuur voor een effectief en succesvol Enterprise Risk Management is bij veel verzekeraars nog voor verbetering vatbaar. Dat blijkt uit de ITDS ERM volwassenheidssurvey 2019 onder de riskmanagers van Nederlandse topverzekeraars. De Risk Managers geven aan dat het risico beleid en de governance- structuur geregeld zijn en dat ze de nodige risk assessments uitvoeren. Op de vraag of zij ook voldoende in control zijn op het gebied van Enterprise Risk Management blijkt dat binnen de markt nog uitdagingen liggen.

 

 


Gerelateerde downloads

 Bekijk alle downloads

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

Enterprise Risk

Lees meer

Denkt u dat het risicomanagement in uw organisatie beter kan, of dat er in uw huidige situatie iets ontbreekt? Bent u benieuwd welke voordelen u kunt halen uit ERM? Of heeft u hulp nodig bij de implementatie? Vertrouw op onze specialisten.

Lees verder

Financial Risk

Lees meer

Financieel Risicomanagement is belangrijk voor de hele organisatie. Maar lang niet iedereen begrijpt het. Wij stellen daarom een helder beleid op. Niet alleen voor de CFO, maar voor de hele organisatie. Hierdoor gaat u samen op een verantwoorde manier om met financiële risico’s.

Lees verder

Risicomanagement

Alles op orde betekent meer ruimte voor vernieuwing

Risicomanagement krijgt veel aandacht, van toezichthouders en in het publieke debat. Logisch, de risico’s die u als organisatie neemt kunnen grote gevolgen hebben voor uw rendement, reputatie en klanten.

Lees verder
web-monitoring-ok