SoMe magazine 2011

SoMe magazine 2011

Verzekeraars laten kansen liggen op social media

Wereldwijd groeit Social Media enorm. Het gebruik van Twitter, Facebook en LinkedIn stijgt nog iedere dag, ook in Nederland. Maar hoe zit het met het gebruik van Social Media in de verzekeringsbranche? Gaan de verzekeraars net zo snel mee, zetten ze het op een goede manier in, waar staan ze? Dat is de reden waarom wij van ITDS Business Consultants een onderzoek zijn gestart, waarvan u het SoMe Magazine 2011 voor u heeft.

Juist vanwege onze specialisatie en expertise in de branche hebben we in kaart gebracht in hoeverre door verzekeraars Social Media anno 2011 wordt ingezet. Feiten en cijfers hebben we aangevuld met voorbeelden van nationale en internationale voetstappen in de digitale wereld. Omdat we, thuis in de branche, willen inspireren en motiveren. Vooral omdat we ervan overtuigd zijn dat Social Media de wereld definitief heeft veranderd.

Ook geven wij u in dit rapport onze visie hierop. De consument staat nu echt centraal. Je moet daar zijn waar je klant is. Het professioneel inzetten van Social Media zal de verzekeraar en de verzekerden weer dichterbij elkaar brengen:

‘Join the conversation and manage the community.’

Onder dat motto bieden wij u dan ook dit rapport aan.

 

Download hier het SoMe magazine 2011.

Klik hier om te downloaden

Gerelateerde downloads

 Bekijk alle downloads

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

De Social Media Insurance Monitor

Lees meer

Sinds 2011 voert ITDS jaarlijks de Social Media Insurance Monitor uit: een onafhankelijk onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars, uitgegeven als SoMe magazine. In korte tijd is de Monitor een begrip geworden, nauwgezet gevolgd door de branche. Als logische vervolg heeft SoMe nu ook een Global Edition. Hiermee brengen we de inzet van Social Media door internationale verzekeraars in kaart.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder
web-monitoring-ok