SoMe Magazine 2017

SoMe Magazine 2017

Voor de zesde keer alweer presenteert ITDS de resultaten van ons onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars. Er is veel beweging in de Nederlandse branche, dat valt niet te ontkennen. Ook onze Social Media Insurance Monitor registreert dat en niet alleen omdat er in de top drie van de ranking dit jaar een duidelijke wisseling van de wacht is. Evident is ook de groei van de opkomende kanalen als WhatsApp, Facebook Messenger en Snapchat. Des te opmerkelijker is het dat uit onze enquête bleek dat de verzekeraars zelfs de bezoekers daarvan, de voor de toekomst zo belangrijke Millennials, niet als hun doelgroep beschouwen. Dat is wereldwijd wel anders. In deze editie van ons jaarlijkse magazine SoMe 2017 besteden wij daarom aandacht aan digital transformation, aan de inzet van chatbots en vooral aan enkele internationale startups. Innovatieve initiatieven met nieuwe producten en vooral nieuwe inzet van Social-platforms. ‘Nederlandse klanten wachten daar ook op’ is één van de belangrijke conclusies van ons onderzoek. Want Social is meer dan digitaliseren alleen.

Download hier het SoMe magazine 2017 voor de belangrijkste resultaten van ons onderzoek.

Klik hier om te downloaden

Gerelateerde downloads

 Bekijk alle downloads

GERELATEERDE DIENSTEN

 Bekijk alle diensten

De Social Media Insurance Monitor

Lees meer

Sinds 2011 voert ITDS jaarlijks de Social Media Insurance Monitor uit: een onafhankelijk onderzoek naar de inzet van Social Media door verzekeraars, uitgegeven als SoMe magazine. In korte tijd is de Monitor een begrip geworden, nauwgezet gevolgd door de branche. Als logische vervolg heeft SoMe nu ook een Global Edition. Hiermee brengen we de inzet van Social Media door internationale verzekeraars in kaart.

Lees verder

Digital Business

Van digitale transformatie naar digitale werkelijkheid

De wereld waarin we leven heeft de digitale transformatie al lang gemaakt. We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat we alles online kunnen regelen, inzien en uitzoeken. Toch is het voor veel banken, verzekeraars en pensioenfondsen een uitdaging om aan te sluiten op deze wereld. Laat staan erop vooruit te lopen. Onze specialisten weten wat er speelt, in Nederland en over de grenzen. En helpen u om uw kansen te verzilveren.

Lees verder
web-monitoring-ok