ITDS Business Consultant Trainees

 

ITDS is weer elf toppers rijker! Samen ontwikkelen onze trainees zich de komende weken door middel van diverse masterclasses en een stageopdracht tot Business Consultant. Maak hier kennis met ze!

In de voetsporen treden van deze lichting? In mei 2021 start het volgende Business Consultancy Traineeship. Meld je nu aan!

 

 

Berend Brackel

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het traineeship van ITDS gekozen vanwege de uitdaging en het feit dat mijn persoonlijke ontwikkeling daarbij centraal staat. Dat ik deze groei samen met een groep ambitieuze en leergierige collega’s doormaak, maakt het extra leuk."

Tom Kranenbarg

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het traineeship gekozen om met een groep enthousiaste collega’s samen het uitdagende programma te doorlopen. Ik kijk erg uit naar het ontwikkelen van de vaardigheden van een volwaardig consultant."

Luca Pieper

Business Consultant Trainee

"Ik heb gekozen voor ITDS vanwege de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen binnen een organisatie waar ambitie en persoonlijk contact centraal staan."

Danique van Limbeek

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het traineeship bij ITDS gekozen omdat ik op zoek was naar een uitdagende startersfunctie met een combinatie van verandermanagement en technologie. Daarnaast spreken de persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen ITDS mij erg aan."

Armana Novkinic

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het BCT bij ITDS gekozen omdat de steile leercurve mij erg aansprak. Daarnaast biedt ITDS goede doorgroeimogelijkheden en denk ik mij hier op persoonlijk en professioneel vlak goed te kunnen ontwikkelen"

Berry Versmissen

Business Consultant Trainee

"Ik heb gekozen voor het traineeship van ITDS omdat het gevarieerde pakket aan cursussen en trainingen voor mij de perfecte voorbereiding biedt in mijn ontwikkeling tot business consultant."

Hannah Weisz

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor ITDS gekozen omdat het een jonge, groeiende organisatie is waar professionele ontwikkeling centraal staat. Er heerst een fijne, open sfeer waar je altijd terecht kan bij je collega’s!"

Marith Douw

Business Consultant Trainee

"De financiële wereld heeft mij tijdens mijn studie altijd geïntrigeerd. Samen met de mogelijkheid om te groeien tot ervaren business consultant. De combinatie heeft mij geleid naar het traineeship van ITDS."

 

Robbert Sinning

Business Consultant Trainee

“Ik heb voor ITDS gekozen omdat ik nog lang niet uitgeleerd ben. We krijgen veel trainingen en je leert echt goed op jezelf reflecteren. Wat me ook erg aanspreekt is dat er bij ITDS een sfeer van ondernemen hangt en dat - bijna - alles kan!"

Max de Graaff

Business Consultant Trainee

“Ik heb voor het BCT van ITDS gekozen, omdat er actief wordt geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor zal ik het hoogst haalbare uit mezelf kunnen halen en aan interessante projecten mogen werken.”

Marjolein Marx

Business Consultant Trainee

“Waarom ik voor het traineeship bij ITDS heb gekozen? Je krijgt de kans om jezelf in een snel tempo te ontwikkelen. Daarnaast vertelde een collega mij dat ITDS voornamelijk persoonlijkheden zoekt die af en toe een andere afslag durven te nemen."

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainees? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

web-monitoring-ok