ITDS Business Consultant Trainees

 

ITDS is weer tien toppers rijker! Samen ontwikkelen onze trainees zich de komende weken door middel van diverse masterclasses en een stageopdracht tot Business Consultant. Maak hier kennis met ze!

Ook trainee worden bij ITDS? In het voorjaar van 2022 start het Implementatie Traineeship. Meld je nu aan!

 

 

Wieger Lutters

Business Consultancy Trainee

“Ik heb gekozen voor het Business Consultant Traineeship bij ITDS, omdat dit in mijn ogen de ideale startplek is voor mijn carrière in de consulting.”

Victor Breekveldt

Business Consultancy Trainee

“Het traineeship was voor mij de perfecte manier om mijzelf te ontwikkelen van student tot consultant. Daarnaast leer je gedurende het traineeship wat jouw krachten zijn en binnen welke business line jij het best past.”

Robin van Gemeren

Business Consultancy Trainee

“"Do the best you can until you know better. When you know better, do better.”  -Maya Angelou - Dit belichaamt mijn keuze voor ITDS als de perfecte omgeving om mijzelf te ontwikkelen.”

Paul Pladet

Business Consultancy Trainee

“Ik heb voor het ITDS traineeship programma gekozen, omdat er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast spreekt mij de cultuur van het bedrijf aan.

Frederik Kappers

Business Consultancy Trainee

“Tijdens mijn Master kwam ik erachter dat binnen de consulting branche ‘Business Consultancy’ mij het meest aantrok. Daarnaast had ik al een tijdje affiniteit met de financiële sector en lag mijn interesse bij de groei en digitalisering van bedrijven, waardoor ITDS perfect in mijn plaatje paste.

Francis van der Giessen

Business Consultancy Trainee

“Ik heb gekozen voor het Business Consultant Traineeship bij ITDS, omdat ik op zoek was naar een omgeving waar ik veel kan leren van en met mijn collega’s. De dynamische en ondernemende cultuur van ITDS sluit hier heel goed op aan!

Finn Sweer

Business Consultancy Trainee

“Ik wil graag mijn talenten ontdekken en ontwikkelen. En ITDS gaf mij direct het juiste gevoel.”

Daan de Boer

Business Consultancy Trainee

“De steile leercurve, de collega’s en de mogelijkheden die ITDS biedt. Daarom is het Business Consultancy Traineeship de perfecte plek om mijn carrière te starten.”

Bas de Clercq

Business Consultancy Trainee

“Ik heb altijd een interesse gehad in finance en consulting tijdens mijn studie. Het Business Consultancy Traineeship bij ITDS is een perfecte combinatie hiervan. Tijdens de gesprekken die ik heb gehad werd de bedrijfscultuur gelijk duidelijk. En de klik met een organisatie is voor mij nog belangrijker dan het werk dat gedaan wordt.”

Alva van Bokkum

Business Consultancy Trainee

“De reden waarom ik heb gekozen voor het ITDS traineeship is omdat ik hier in een korte tijd leer wat ik nodig heb om een goede consultant te worden. Geen jarenlang proces, maar hard werken en dan gelijk aan de slag.”

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainees? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

web-monitoring-ok