ITDS Business Consultant Trainees

 

ITDS is weer elf toppers rijker! Samen ontwikkelen onze trainees zich de komende weken door middel van diverse masterclasses en een stageopdracht tot Business Consultant. Maak hier kennis met ze!

In de voetsporen treden van deze lichting? In november 2021 start het volgende Business Consultancy Traineeship. Meld je nu aan!

 

 

Yves Kremer

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het traineeship van ITDS gekozen omdat ik denk dat ik mijzelf hier goed kan ontwikkelen als young professional. Daarnaast sluiten mijn eigen ambities goed aan bij het moderne en ambitieuze karakter van ITDS."

Michelle Clermonts

Business Consultant Trainee

"ITDS biedt een werkomgeving waar wordt gekeken naar kansen voor ieder individu. We zijn niet bang om te zeggen wat we vinden en durven een andere afslag te nemen dan de gebruikelijke route. Gecombineerd met alle ontwikkelmogelijkheden binnen ITDS, is dit voor mij de ideale werkplek!"

Martijn Rottiné

Business Consultant Trainee

“Ik heb voor ITDS gekozen omdat het een jonge, groeiende organisatie is, waar jezelf ontwikkelen centraal staat, maar waar plezier hebben ook belangrijk is.”

Reinmar van Goethem

Business Consultant Trainee

“Ik heb voor ITDS gekozen omdat een echte ITDS’er niemand naar de mond zal praten en zegt waar het op staat. Het traineeship is ideaal vanwege het bomvolle programma met een steile leercurve.”

Koen van den Dool

Business Consultant Trainee

"Ondernemend meedenken met de klant en samen nadenken over de volgende stap, dat is waar ik enthousiast van word! ITDS weet zich, in dit snel veranderende (digitale) tijdperk, sterk te positioneren als partner voor haar klanten. Dit is precies waar ik naar op zoek was in een werkgever."

Daniëlle van Duijn

Business Consultant Trainee

“Mijn achtergrond in verandermanagement en interesse in de financiële sector bieden mij in het BCT bij ITDS de mogelijkheden en uitdagingen die ik in mijn werk zoek. En leren moet ook leuk zijn, daar staat ITDS helemaal achter!”

Tom Oldeman

Business Consultant Trainee

“Ik heb voor het BCT gekozen omdat je de mogelijkheid krijgt om jezelf in een korte periode enorm te ontwikkelen. Dat ik deze ontwikkeling kan maken samen met een groep enthousiaste collega’s, maakt ITDS voor mij de perfecte plek om mijn carrière te starten.”

Anco Schavemaker

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het BCT gekozen vanwege de mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. De doorgroeimogelijkheden binnen een leuk en groeiend bedrijf spraken mij enorm aan en zullen het beste uit mijzelf halen.’’

Ludo Noldus

Business Consultant Trainee

"Ik zie in het BCT de mogelijkheid om enorm te groeien op professioneel vlak. De kennis die je in een korte periode opdoet kun je direct in de praktijk inzetten – en dat alles onder begeleiding van ervaren managers. Daarom heb ik gekozen voor ITDS."

Yannic de Jong

Business Consultant Trainee

"Ik heb voor het Business Consultancy Traineeship van ITDS gekozen, omdat je de mogelijkheid krijgt om jezelf snel te ontwikkelen. Ik kijk er erg naar uit om samen met een groep enthousiaste collega’s aan afwisselende projecten te mogen werken.”

Max Nijhof

Business Consultant Trainee

"Ik heb gekozen voor het traineeship bij ITDS, omdat ik graag klanten help optimaliseren. Binnen ITDS kan ik mijn creativiteit en ondernemende aanpak goed gebruiken."

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainees? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

web-monitoring-ok