ITDS Implementatie Trainees

 

ITDS is weer zeven toppers rijker! Samen ontwikkelen onze trainees zich de komende vier weken door middel van diverse trainingen tot Implementatie Consultant. Daarna starten ze gelijk op hun allereerste klantopdracht. Maak hier kennis met ze!

In de voetsporen treden van deze lichting? In het voorjaar van 2022 start het volgende Implementatie Traineeship. Al eerder aan de slag? Op 25 november start ons Business Consultancy Traineeship. Meld je nu aan!

 

 

Dominique Peeters

Implementatie Trainee

“De verbinding tussen mens en techniek is iets wat altijd mijn interesse wekte gedurende mijn studie. Dit vind ik bij ITDS terug door samen met de klant hun behoeftes te bespreken en deze te vertalen naar een ontwerp dat past binnen de mogelijkheden van een softwarepakket.”

Saartje Steins Bisschop

Implementatie Trainee

"Het Implementatie Traineeship sprak mij aan vanwege de uitdaging om na een maand intensieve training direct aan de slag te gaan als consultant. Door meteen samen te werken aan projecten met andere ervaren consultants hoop ik veel te leren daarnaast een mooi cv op te bouwen."

Marc Schuller

Implementatie Trainee

"Ik heb gekozen voor dit traineeship om mezelf in een snel tempo te ontwikkelen tot business implementatie consultant binnen de financiële dienstverlening. Met de opgedane kennis zal ik waarde toevoegen aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en tegelijkertijd een boost geven aan mijn carrière." 

Timothy Resopawiro

Implementatie Trainee

"Na een zeer goed gevoel te hebben overgehouden aan de Speeddate/Kennismakingssessie en het vooruitzicht om specifieke kennis op te doen die ik binnen een korte periode meteen kon toepassen, was het voor mij een logische keuze om voor het Implementatie Traineeship bij ITDS te kiezen." 

Hidde Moester

Implementatie Trainee

"Ik heb voor het Traineeship Business Implementatie gekozen, omdat ITDS een goed programma aanbiedt waarin je veel kennis opdoet in een korte tijd. De leercurve bij ITDS bepaal je zelf, de kenniscultuur maakt het de ideale werkgever voor elke gedreven professional." 

Rebecca Flach

Implementatie Trainee

"Opzoek naar een leerzame en gezellige werkomgeving, leek ITDS mij de ideale plek om mijn carrière te beginnen." 

Jop Goudsmit

Implementatie Trainee

"Ik heb gekozen voor het Implementatie Traineeship omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. ITDS is een jonge en ambitieuze organisatie waarin ik ook de kans krijg om mijzelf te ontplooien tot volwaardig Business Consultant. Daarnaast is werken aan de oplossing van complexe systematische vraagstukken een prachtige uitdaging." 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainees? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

web-monitoring-ok