De combinatie ITDS en Triple-A heeft voor u een groot aanbod aan concrete risk oplossingen in huis

ITDS is per 1 januari 2019 onderdeel van de Redmore Groep en Triple-A was dat al. Beiden hebben we een uniek profiel op het gebied van risk dienstverlening. Samen beslaan we het hele risk spectrum op het gebied van enterprise, operational, verzekeringstechnisch en financial risk en hebben we een groot aanbod aan risk oplossingen in huis voor verzekeraars, pensioenfondsen, banken en vermogensbeheerders.

Voor vraagstukken als IFRS, inbedding van een nieuw control framework, control testing, het besturen van risk veranderprogramma’s, het opstellen en implementeren van GRC beleid, capital management, het versterken van risicocultuur en de uitvoering van de gehele ORSA (verzekeraars) en de ERB (pensioenfondsen), zien onze klanten ons als een aantrekkelijk alternatief voor de big four. We werken onafhankelijk van elkaar en daar waar nodig versterken we elkaar voor het uitvoeren van grote risk & finance programma’s tot aan het oplossen van specifieke risk & finance vraagstukken.

Bekijk hier al onze risicomanagement oplossingen.

 


 

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

Michiel Bouwman

Directeur

Risicomanagement: vaak moeilijk te begrijpen, erg conceptueel, voelt als een verplichting. Heel leuk en zinvol wordt het pas om met pragmatische risk oplossingen te verrassen in plaats van ingewikkelde aanpakken. Als we naar Schiphol gaan checken we thuis toch ook 2x of we ons paspoort wel bij ons hebben? Daar is niks moeilijks aan!

web-monitoring-ok