Direct aanmelden

 

JOUW DIGITALE CAREER DATE

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en zie jij het wel zitten om onze business line ‘Business Transformation’ te komen versterken? Scoor dan nu een van de online carrière speeddates met één van onze consultants. Aan wie je alles kunt vragen over starten bij ITDS. Meld je nu aan voor de speeddates op 1 oktober tussen 12:00 en 13:00. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een plekje!

 

David.stegenga 2021.09.16 ITDS 062 268x300

PIETER VAN DER ARK

MANAGEMENT CONSULTANT
“Op zoek naar boeiende opdrachten en collega’s begon ik bijna 2 jaar geleden als Management Consultant bij ITDS. Inmiddels werk ik aan onze proposities rondom “Business Transformation” en ontwikkel ik mijzelf verder met hele mooie opdrachten in de bancaire sector. Ook iets voor jou? Ik vertel graag meer!”

Boek jouw speeddate met Pieter

Tim Burgers Foto 268x300

TIM BURGERS

SENIOR MANAGER (BUSINESS LINE MANAGER)
“Wil je weten welke opdrachten en business concepten je kan verwachten binnen Business Transformation? Plan dan je date met mij. Daarnaast zijn er binnen ITDS kansen om je door te ontwikkelen richting onder andere coaching en business development, over deze ontwikkelingsprogramma’s vertel ik je graag meer tijdens onze date.”

Boek jouw speeddate met Tim

ITDS Foto Tom Oldeman 268x300

TOM OLDEMAN

ASSOCIATE BUSINESS CONSULTANT
“Wil je meer weten over hoe het is om je carrière met een vliegende start te beginnen bij ITDS? Boek dan een sessie met mij! Ik kan je alles vertellen over het Business Consultancy Traineeship, het werk als junior consultant bij ITDS en de kansen en begeleiding die je bij ons krijgt.”

Boek jouw speeddate met Tom

Pf Tijmen Voor Itds 2 268x300

TIJMEN DE KLUIJVER

BUSINESS CONSULTANT
“Ben jij benieuwd hoe je als Business Consultant Trainee doorgroeit tot volwaardig consultant? Ik vertel jou graag meer over mijn persoonlijke ontwikkelingen en de bijdrage die ITDS hierin geleverd heeft. Ook vertel ik je graag welke sociale activiteiten ITDS onderneemt en welke cultuur ons bindt”

Boek jouw speeddate met Tijmen

Karin Terburg Foto 268x300

KARIN TERBURG

MANAGER
“Ik vertel je graag meer over de gevarieerde opdrachten die wij uitvoeren bij toonaangevende klanten op het gebied van business transformaties. Benieuwd welke rollen je kunt invullen als ITDS consultant? Check eens mijn LinkedIn-profiel! Binnen ITDS spelen de begeleiding en loopbaancoaching die ik bied aan collega’s een belangrijke rol in mijn functie. Ook is onze business line volop in beweging. Zo hebben we onlangs een nieuwe propositie ontwikkeld en op de markt gebracht! Meer weten over mijn diverse werkzaamheden? Plan dan je date met mij en ik praat je helemaal bij!”

Boek jouw speeddate met Karin

 

 

MELD JE NU AAN

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil jij alles weten over werken bij ITDS? 
Schrijf je dan nu in om verzekerd te zijn van een plek op 1 oktober.

Nu aanmelden

 

 

VACATURES

 

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Nieuwe carrièrestart voor Marc en Saartje: “Trainees bij ITDS leren meteen in de praktijk”

11 jan 2022
Marc en Saartje waren allebei klaar voor een uitdaging. En dan het liefst een in een inspirerende omgeving waar de carrièrekansen voor het oprapen liggen. Saartje had haar…
ITDS'er aan het woord, Blogs

“Implementatie is niet succesvol als de kwaliteit en het beheer niet zijn geborgd”

05 jan 2022
Bij veel systeemimplementaties binnen de financiële dienstverlening ligt de focus vooral op de implementatie zelf. Denk hierbij aan de implementatie van een standaardpakket zoals Salesforce of Axon. Het…
Blogs

Goede opleiding en hoge acceptatie bij een implementatie: “Zet senior users in als trainers”

22 dec 2021
Hoe krijg je bij een pakketimplementatie de gehele organisatie opgeleid? En hoe zorg je ervoor dat zij zich volledig inzetten om met het nieuwe systeem te kunnen werken?…
web-monitoring-ok