Direct aanmelden

 

JOUW GRATIS CARRIÈRE SPEEDDATE

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en zie jij het wel zitten om onze business line ‘digital & transformation’ te komen versterken? Scoor dan nu een van de gratis, online carrière speeddates met één van onze consultants. Aan wie je alles kunt vragen over starten bij ITDS. Meld je nu aan voor de speeddates op 12 februari tussen 14:00 en 15:00 om verzekerd te zijn van een plekje!

 

Danıelle

DANIELLE CLEMENS

BUSINESS LINE MANAGER
“Ik vertel jou alles over hoe het is om als senior terug te gaan in loondienst na een aantal jaar ZZP advies gegeven te hebben én waar Digital Transformation over 2-3 jaar staat.”

Boek jouw speeddate met Danielle

Maud

MAUD SMITS

MANAGEMENT CONSULTANT
“Vraag mij alles over de stappen van het ITDS traineeship naar Management Consultant en wat het betekent om consultant te zijn binnen Digital Transformation: méér dan alleen klussen draaien!”

Boek jouw speeddate met Maud

Maarten

MAARTEN BREIMER

MANAGER / CONTENT LEAD
“Vraag mij alles over het vinden en toepassen van digitale trends in de financiële sector; en over de inhoudelijke rollen die wij hebben bij de klant. Van business analist tot digital architect.”

Boek jouw speeddate met Maarten

Koen

KOEN VAN DIJK

MANAGER / CONTENT LEAD
“Vraag mij alles over de overstap van ‘Big Four (Accenture) consultancy naar ITDS; en over hoe jij kunt bijdragen aan onze ambitie om te groeien in de bancaire sector.”

Boek jouw speeddate met Koen

 

 

MELD JE NU AAN

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil jij alles weten over werken bij ITDS?
Schrijf je dan nu in om verzekerd te zijn van een plek op 12 februari.

Nu aanmelden

 

 

VACATURES

 

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

CDD en KYC: een blik op verzekeraars

18 feb 2021
CDD en KYC zijn ‘hot items’ in de financiële dienstverlening. Ook bij verzekeraars staat dit complexe en uitdagende onderwerp op dit moment erg hoog op de agenda. Wat…
Blogs

CDD en KYC: een blik op de bancaire sector

17 feb 2021
CDD en KYC binnen de bankenwereld zijn in volle gang. Interne organisaties zijn op volle sterkte en dankzij interbancaire samenwerkingen wordt de dienstverlening naar een volgend niveau getild.…
Blogs

CDD en KYC: best practices in de financiële dienstverlening

16 feb 2021
Identiteitsfraude, oplichting, een negatieve UBO en grote sommen geld die worden opgenomen. Geld dat afkomstig is uit illegale handel in drugs of mensen, financiële fraude of belastingontduiking. Financiële…
web-monitoring-ok