Direct aanmelden

 

JOUW DIGITALE CARRIÈRE SPEEDDATE

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en zie jij het wel zitten om onze business line ‘risk’ te komen versterken? Scoor dan nu een van de online carrière speeddates met één van onze consultants. Aan wie je alles kunt vragen over starten bij ITDS. Meld je nu aan voor de speeddates op 28 mei tussen 14:00 en 15:00. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een plekje!

 

Michel Koldenhof

PIM HAGELSTEIN

BUSINESS LINE MANAGER
“Ik kan je meenemen in de visie van onze Risk Business Line en de weg die wij de komende jaren in willen gaan slaan. Verder wil ik je alles vertellen over de mogelijkheden die je binnen ITDS krijgt om je eigen ontwikkeling te boosten; van Trainee tot Business Line Manager!”

Boek jouw speeddate met Pim

Michiel Van KLingeren

MICHIEL VAN KLINGEREN

CAREER COUNSELOR EN CONTENT EXPERT
“Bij mij moet je zijn om meer te weten te komen over de rol van managers binnen ITDS en onze visie op begeleiding van zowel junior als senior consultants. Ook kan je mij alles vragen over het vakgebied risicomanagement en over onze zes Risk-proposities.”

Boek jouw speeddate met Michiel

Roy

ROY VAN BOVEN

ASSOCIATE BUSINESS CONSULTANT
“Wil je meer weten over het werk als junior consultant bij ITDS en de kansen en begeleiding die je bij ons krijgt? I’m your guy! Verder kan ik je alles vertellen over het Business Consultancy Traineeship en het aansluitende Young Professional Program.”

Boek jouw speeddate met Roy

Michel

MICHEL KOLDENHOF

SENIOR BUSINESS CONSULTANT
“Wil je meer weten over het werk als projectleider op opdrachten namens ITDS? Boek dan een sessie met mij! Naast financiële dienstverleners heb ik ook opdrachten mogen doen buiten deze sector. Mocht je daar ook interesse in hebben, dan ben je bij mij aan het juiste adres.”

Boek jouw speeddate met Michel

Valentijn

VALENTIJN BERENDS

MANAGEMENT CONSULTANT
“Wil je weten hoe het is om als zij-instromer bij ITDS aan de slag te gaan? Ik ben hier als Management Consultant ingestroomd, dus vraag mij er gerust naar. Ook heb ik bij ITDS ervaring opgedaan met internationale opdrachten. Daarvan liggen er nog veel meer in het verschiet en geloof me, dat wil je een keer gedaan hebben!”

Boek jouw speeddate met Valentijn

 

 

MELD JE NU AAN

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil jij alles weten over werken bij ITDS?
Schrijf je dan nu in om verzekerd te zijn van een plek op 28 mei.

Nu aanmelden

 

 

VACATURES

 

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

UBO-register: nuttig hulpmiddel of extra administratie?

03 aug 2021
In de strijd tegen financieel-economische criminaliteit heeft de Europese Unie een register in het leven geroepen waarin alle Ultimate Beneficial Owners (UBO) staan. Hierin moeten bedrijven alle personen…
ITDS'er aan het woord

Een combinatie van strategie en pragmatisme: de overstap van Valentijn

23 jul 2021
Valentijn Berends (30) is Management Consultant Riskmanagement bij ITDS. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen de farmaceutische industrie, maakte hij de overstap naar de financiële dienstverlening. Hoe dat…
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Het Implementatie Traineeship: vier vragen aan Gerald en Danique

22 jul 2021
In oktober start bij ITDS het allereerste Implementatie Traineeship. Als trainee word je in slechts vier weken klaargestoomd aan de slag te gaan als consultant op een implementatietraject…
web-monitoring-ok