Direct aanmelden

 

JOUW DIGITALE CAREER DATE

Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en zie jij het wel zitten om onze business line ‘Business Transformation’ te komen versterken? Scoor dan nu een van de online carrière speeddates met één van onze consultants. Aan wie je alles kunt vragen over starten bij ITDS. Meld je nu aan voor de speeddates op 1 oktober tussen 12:00 en 13:00. Wees er snel bij als je verzekerd wilt zijn van een plekje!

 

David.stegenga 2021.09.16 ITDS 062 268x300

PIETER VAN DER ARK

MANAGEMENT CONSULTANT
“Op zoek naar boeiende opdrachten en collega’s begon ik bijna 2 jaar geleden als Management Consultant bij ITDS. Inmiddels werk ik aan onze proposities rondom “Business Transformation” en ontwikkel ik mijzelf verder met hele mooie opdrachten in de bancaire sector. Ook iets voor jou? Ik vertel graag meer!”

Boek jouw speeddate met Pieter

Tim Burgers Foto 268x300

TIM BURGERS

SENIOR MANAGER (BUSINESS LINE MANAGER)
“Wil je weten welke opdrachten en business concepten je kan verwachten binnen Business Transformation? Plan dan je date met mij. Daarnaast zijn er binnen ITDS kansen om je door te ontwikkelen richting onder andere coaching en business development, over deze ontwikkelingsprogramma’s vertel ik je graag meer tijdens onze date.”

Boek jouw speeddate met Tim

ITDS Foto Tom Oldeman 268x300

TOM OLDEMAN

ASSOCIATE BUSINESS CONSULTANT
“Wil je meer weten over hoe het is om je carrière met een vliegende start te beginnen bij ITDS? Boek dan een sessie met mij! Ik kan je alles vertellen over het Business Consultancy Traineeship, het werk als junior consultant bij ITDS en de kansen en begeleiding die je bij ons krijgt.”

Boek jouw speeddate met Tom

Pf Tijmen Voor Itds 2 268x300

TIJMEN DE KLUIJVER

BUSINESS CONSULTANT
“Ben jij benieuwd hoe je als Business Consultant Trainee doorgroeit tot volwaardig consultant? Ik vertel jou graag meer over mijn persoonlijke ontwikkelingen en de bijdrage die ITDS hierin geleverd heeft. Ook vertel ik je graag welke sociale activiteiten ITDS onderneemt en welke cultuur ons bindt”

Boek jouw speeddate met Tijmen

Karin Terburg Foto 268x300

KARIN TERBURG

MANAGER
“Ik vertel je graag meer over de gevarieerde opdrachten die wij uitvoeren bij toonaangevende klanten op het gebied van business transformaties. Benieuwd welke rollen je kunt invullen als ITDS consultant? Check eens mijn LinkedIn-profiel! Binnen ITDS spelen de begeleiding en loopbaancoaching die ik bied aan collega’s een belangrijke rol in mijn functie. Ook is onze business line volop in beweging. Zo hebben we onlangs een nieuwe propositie ontwikkeld en op de markt gebracht! Meer weten over mijn diverse werkzaamheden? Plan dan je date met mij en ik praat je helemaal bij!”

Boek jouw speeddate met Karin

 

 

MELD JE NU AAN

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil jij alles weten over werken bij ITDS? 
Schrijf je dan nu in om verzekerd te zijn van een plek op 1 oktober.

Nu aanmelden

 

 

VACATURES

 

 


UIT DE PRAKTIJK

 Bekijk alle blogs
Blogs

Data cleansing: meer dan alleen het schonen van data

22 okt 2021
Is de datakwaliteit van jouw organisatie netjes in kaart gebracht? Mooi! Dan kan de weg naar (nog) betere datakwaliteit beginnen! Het blijft namelijk niet alleen bij kwaliteit meten.…
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Van trainee tot consultant: Michelle en Ludo over hun eerste half jaar bij ITDS

21 okt 2021
Klaar voor de (kick)start? Een half jaar geleden startten Ludo en Michelle met het Business Consultancy Traineeship bij ITDS. Hoog tijd om samen terug te blikken. Benieuwd naar…
Blogs

Future’s finest # 1 – Van crypto naar pensioen

13 okt 2021
De afgelopen jaren is de digitalisering in een stroomversnelling terecht gekomen. Knipper een keer met je ogen en er is weer een hoop veranderd. Dit betekent ook gelijk…
web-monitoring-ok