TRAINEESHIPS BIJ ITDS

Je bent klaar met studeren. Maar absoluut niet met leren. Je wilt écht aan de bak. Maar ook de ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen. En deze natuurlijk ontwikkelen. Want als je iets doet, wil je excelleren. Maar wel op jouw tempo. Vastgelegde paden? Daar doen we niet aan bij ITDS. Ben jij klaar om jouw carrière te kickstarten?  

Meld je nu aan voor onze Business Consultancy Traineeship of Implementatie Traineeship.

 

 

ITDSERS AAN HET WOORD

 Bekijk alle 'Traineeships' berichten
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Van trainee tot consultant: Michelle en Ludo over hun eerste half jaar bij ITDS

21 okt 2021
Klaar voor de (kick)start? Een half jaar geleden startten Ludo en Michelle met het Business Consultancy Traineeship bij ITDS. Hoog tijd om samen terug te blikken. Benieuwd naar...
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Topsportersmentaliteit op de werkvloer: Danique en Rinaldo zijn rasechte doorzetters

26 aug 2021
  Mensen die op hoog niveau sporten, bezitten vaak unieke kwaliteiten. Zo moet een topsporter onder hoge druk presteren, veel opzij zetten en doorgaan tot het (soms bittere)...
ITDS'er aan het woord, Traineeships

Het Implementatie Traineeship: vier vragen aan Gerald en Danique

22 jul 2021
In oktober start bij ITDS het allereerste Implementatie Traineeship. Als trainee word je in slechts vier weken klaargestoomd aan de slag te gaan als consultant op een implementatietraject...

 


STARTEN BIJ ITDS

WE ZOEKEN MENSEN DIE WILLEN GROEIEN

Kies je voor een naam, of voor jezelf? Tijdens de traineeships van ITDS draait alles om jouw ontwikkeling. En dat is geen mooi praatje, we menen het. Daarom starten onze traineeships met een masterclass die jou up to speed brengen. Van inhoudelijke sessies tot trainingen die jou uitdagen om uit je comfort zone te stappen. En dan? Jouw eerste opdracht in de praktijk. Niet voor eerste de beste klant, maar voor een grote financiële dienstverlener. Wat dacht je van Aegon, ABN Amro of a.s.r? Je springt meteen in het diepe. En ontdekt waar jouw talenten liggen. Want die ontdek je niet in de studiebanken, maar pas als je echt aan de slag gaat. 

 

BUSINESS CONSULTANCY TRAINEESHIP

WE ZOEKEN DE VERNIEUWERS VAN MORGEN

Achter aansluiten bij the Big Four? Kan. Maar waarom iedereen niet links inhalen? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in 11 weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Young Professionals Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.

Meld je aan voor het Business Consultancy Traineeship

 

IMPLEMENTATIE TRAINEESHIP

WE ZOEKEN MENSEN DIE ALTIJD BETER WILLEN ZIJN

Duik jij het liefst de techniek in? Dan is het Implementatie Traineeship echt wat voor jou. In een masterclass van slechts vier weken leer je alle ins en outs van verschillende softwarepakketten. Maar ga je natuurlijk ook aan de slag met belangrijke persoonlijke skills. En dan? Gewoon gelijk aan de slag op jouw eerste opdracht. Bij een grote (internationale) financiële dienstverlener. Want daar leer je pas écht wat er allemaal mogelijk is.

Meld je aan voor het Implementatie Traineeship


 

ONZE RECRUITERS

Margo Lens

Lead Recruiter Traineeships

"Wil je starten met een traineeship? Dan heeft ITDS twee interessante opties: het Business Consultancy Traineeship en het - nieuwe - Implementatie Traineeship. Je start met een masterclass en gaat daarna zelfstandig aan de slag één van onze opdrachtgevers. We hebben tal van ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden waarin je wordt begeleidt door een Career Counselor. Daarnaast kom je natuurlijk terecht in een leuke organisatie, met gedreven, ambitieuze en vooral leuke collega's. Wil je meer weten? Neem dan contact op. Tot ziens!"

  

Maaike van der Kroon

Campus Recruiter

"Binnen ITDS staan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel. De traineeships zijn dan ook een uitdagende start van je carrière. Zie jij het zitten om als Business Consultant bij één van de grote (internationale) financiële dienstverleners aan de slag te gaan? Ik ben heel benieuwd naar jouw ambities en doelen. Laten we met elkaar bellen!"

  

Wessel Kuijer

Campus Recruiter

"Bij ITDS zijn wij dagelijks bezig met het aantrekken van nieuw talent. Binnen onze traineeships leiden wij de talenten op tot volwaardig consultants. De professionele begeleiding is hetgeen wat onze talenten een goede stap geeft voor hun toekomst. Meer weten? Stuur me een berichtje of bel gerust!"

  

KIJK BINNEN. LEER ONS KENNEN.

 

Natuurlijk, we werken keihard. Maar met plezier, altijd. Want we nemen ons werk bloedserieus, maar elkaar graag op de hak. Elke vrijdag borrelen we op ons kantoor in Amsterdam het weekend in. We leren van elkaar, vieren successen en checken tijdens onze jaarlijkse skitrip echt wel even wie er als eerste beneden is. Want winnen willen we allemaal.

 

 


 

ITDS TOT ACHTER DE KOMMA

 

Icon Mannen
aantal collega’s 60% mannen

Icon Vrouwen
aantal collega’s 40% vrouwen

Middel 2
aantal borrels 64 per jaar

Icon Leeftijd
leeftijd 32 gemiddeld

Icon Wk
collega’s 1 landskampioen honkbal

 

Bekijk al onze vacatures

web-monitoring-ok